Tuunaa kalenteri

Arvatkaas mitä miä oon tällä viikolla puuhaillu (kaiken muun mahdottoman ja mahdollisen lisäksi)? - No, tuunannu omaa ens vuoden kalenteriani 😍

Kalenteri on mulle ihan välttämätön kapistus. En selviä ilman. Pn syntymän jälkeen iso osa mun muistin kapasiteetista katosi kummallisesti eikä ole palannut takaisin kotiin. Kaiken - tai ainakin melkein kaiken - on oltava kalenterissa ylhäällä tai unohdus on enemmän sääntö kuin poikkeus. Multa häviää päivittäin myös avaimet, lompakko ja puhelinkin kotona.Töissä kyllä ei..

Bongasin muutama viikko sitten Lidlistä hyvin edullisen ihan perus kalenterin. En mielelläni käytä tylsää mustaa kalenteria, vaan siinä pitää olla jotain. Sen tulee olla ainakin kivan värinen. Sisältä olis myös kiva löytää inspiroivia kuvia ja tekstejä. Mutta koska edullinen hinta, ostin Lidlin kalenterin. Mutta sittenpä keksinkin;voisin itse tuunata siitä itselleni mieleisen.

Tällä viikolla aloitin tuunaamisen etsiskelemällä Pinterestistä ja leikkelemällä vanhoista kalentereistani ja lehdistä mieluisia kuvia ja tekstejä, joita sitten liimailin ja kirjoittelin kalenterin kansien väliin sinne tänne reilusti. Ja tänään oli vuorossa kansien koristeleminen. Vielä puuttuu kaiken koossa pitävä kontaktimuovi. Aika kiva tuli!

Ensimmäisenä kalenterin kanteen pääsivät mun maailman rakkaimmat. Luonnollisesti.

Harmi, että heräsin tähän näin myöhään. Tiedän nimittäin monta ystävää, joille kalenteri on myös suorastaan elinehto. Olisi ollut aika hauska, edullinen ja uniikki idea vaikka joululahjaksi. Ehkäpä ensi vuonna.. Tää toimitti muuten myös aika vahvasti haavekartan virkaa. Tuli vähän mietittyä itseään ja omaa elämäänsä jo ensi vuoden puolelle.

Valmis!

Mitäs tykkäätte? Ootteko muut harrastaneet tällaista tuunailua? Tai oletteko tehneet haavekarttoja?