Uudet hiukset

Eilen aamulla menin hieman taas jännittyneenä luottokampaajani, Hair Decon taitavan ja iki-ihanan Emmin, luo. Hetken aikaa rupateltuamme, Emmi kysyi edetäänkö suunnitelman mukaan. Vastasin myöntävästi. Hieman vielä pohdiskeltiin, mitä mun niskan kanssa tehdään. Se on aina hieman haasteellinen, kun liikutaan lyhyiden hiusten maastossa. Saatiin suunnitelma aikaiseksi melko nopeasti.

Tämän kuvan laitoin Emmille aikaa varatessani ;)

Tällä kertaa halusin vain leikkauksen. Olen kovin tykästynyt tähän oranssiin, vaikka se onkin taas jo melko haalistunut. Tämä väri ei kuitenkaan näytä ollenkaan hassummalta edes juurikasvun kera. Tai haalistuneena kuten nyt.

Tästä lähdettiin..

Olen niin tyytyväinen! Ja niin onnellinen, että kerrankin uskalsin repäistä ja leikata oikeasti aiempaa lyhyemmäksi. Tais olla Emmi ketä jännitti jopa enemmän kuin minua. Ainakin siinä vaiheessa, kun tuossa "ennen" kuvassa näkyvät hiukset ajettiin koneella siiliksi ;)

Emmin työskentelyä on kyllä ihana seurata! Hän tekee sitä niin suurella innolla - ja sydämellä :) Hihkui oikein taas, kun sai toteuttaa itseään! Oot Emmi huikee tyyppi - niin ammatillisesti kuin muutenkin <3 Kiitos tuhannesti!!! Ja kiva, kun oot mun elämässä <3

Mitä työ tykkäätte? Nappi vai floppi? :D Miä tässä nyt vielä pohdiskelen, että pitäiskö vetää se kirkas väri nyt taas vai olisko vähän aikaa tässä "haalistuneessa".. hmm..