Uusi perheenjäsen

Terkkuja vaan teille kaikille täältä meidän hyvin alkaneesta arjesta. Näin kahden päivän kokemuksella tuntuu, että tää arki on tosi jees ja ollaan kaikki kolme sopeuduttu tähän erinomaisesti. Pojat nukkuivat viime yönä omissa sängyissänsä liki 12h, aamut on sujuneet hyvin eikä muutenkaan mitään marisemisen arvoista. Illat meidän rytmillä ja mun tän viikon työvuorolla jää toki tosi lyhyiksi, mutta sellaista elämä on. Pojille on selkeesti tehnyt todella hyvää paluu päiväkotiin. Ja äidille paluu työelämään. Myös vaan tykätään rutiineista kovasti 😉

Mutta sitähän miä tulin teille kertomaan, että meidän uusi perheenjäsenemme on ihan kohta kuoriutunut.

Pojat laittoivat isänsä kanssa munan perjantaina veteen hautumaan ja siitä saakka on malttamattomina odotettu kaverin kuoriutumista. Täytyy myöntää, että äiti on ollut vielä enemmän innostunut kuoriutuvasta kaverista kuin pojat. Saatan olla - tai siis olen(!) - hieman höperö, mutta onhan tämä nyt jännittävää kuin mikä.

Meillä on Pn kanssa ollut hieman erimielisyyksiä siitä, mikä hän oikein on. Mutta väliäkö sillä. En ole itsekään kyllä ihan varma mikä hän mielestäni on. Ehkä lisko. Ehkä krokotiili. Ehkä jotain muuta. Mun ystävä oli ostanut tän jostain pilailuliikkeestä. On kyllä huikee juttu.

Täällä me jännitetään ja odotetaan, että hän kuoriutuisi kokonaan. Ei enää montaa päivää. Miä veikkaan, että ylihuomenna hän on kokonaan syntynyt.