Vaihtoehto kuusi

Mä saan aina välillä kaikenlaisia pieniä visioita erinäisistä koriste-esineistä, hyllyistä, mukien/lautasten koristeluista tai muita sisustus-/käyttötavaroita koskevien. Elokuussa sain vision puusta tehdystä mustasta joulukuusesta.

Tällainen oli ensimmäinen piirros, jonka visiostani tein.

Ajan kuluessa ja joulun lähestyessä, visioin puuta aina silloin tällöin ja entinen mieheni lupasi sen minulle toteuttaa.

Kuusi tuotiin "sisään" jo entiseen kotiimme. Siellähän meidän oli määrä joulu viettää. Koristelinkin sen jo siellä ollessamme. Kuusi tuotiin luonnollisesti mukanamme myös uuteen kotiin ja täällä se on nyt koristanut olohuonettamme muutostamme saakka.

Kyllä se on kaunis. I´m lovin´it!!! Ihana tunnelman luoja. Ei allergisoi ja on monivuotinenkin.

Laitoin kuuseen koristeita hyvin maltillisesti. Kiinnitin oksien sisäreunaan muutamat koukut, joista laitoin hillityn värisiä joulukuusenkoristeita roikkumaan eri korkeuksille. Yksinkertaista, mutta kaunista. Nuo lasipallot kruunaavat kuusen ihan ehdottomasti. Kuusen runkoon kieputetun valonauhan valo heijastuu kauniisti lasisiin palloihin. Ihanaa!!! Olen ihan rakastunut!!!

Erilaisia itsetehtyjä kuusia rivissä ;)

Kolme yötä enää jouluun. Onko joulufiilis jo vallannut teidät? Miä yritän herätellä omaani kynttilöiden ja tunnelmavalojen voimalla. Eiköhän se sieltä tule. Viimeistään perjantaina jouluruokakaupassa. Sinne muuten vinkiksi sellainen, että hymyilkää muille ihmisille. Vaikka ihmiset olisivat kuinka kiireisiä ja kireitä, älä sinä ole. Hymyile vaan ja hyräile vaikka samalla joululauluja. Aiheuttaa hämmennystä ja sun kauppareissu sujuu paljon kivemmin. Tätä olen itse toteuttanut jo useamman vuoden ajan. Toimii!

Tunnelmallista joulun odotusta <3