Viimeisiä viedään

Alkaako teitä jo kyllästyttämään nämä postaukseni remontin etenemisestä? - Joka tapauksessa, tässä taas yksi. Voin kyllä luvata, että pikku hiljaa nämä alkavat hupenemaan. Ensi viikolla saan toivottavasti esiteltyä teille uuden kotimme kokonaan remontoituna. Sitten alkaakin sisustaminen ja postaukset siihen liittyen. Ai, että mä rakastan kun saa tehdä kodista oman näköisensä!

Tältä näyttää nyt kontrasti. Seinät on maalarinvalkoiset ja kaiteet mustat. Rappuset on samaa laminaattia kuin lattiatkin - niille ei siis ole tehty, eikä tehdä, mitään. Näettekö nuo mäntyiset listat jokaisella rapulla kynnyslistan alla? Mietin, että pitäisikö ne maalata valkoiseksi. Aika pieni juttu, mutta luulisin sen yhdistävän rappuset aika kivasti muuhun värimaailmaan.. Mitä mieltä olette?

An huoneen ovea vastapäätä olevan seinän maalaan kuviolliseksi, kuten täällä teille jo kerroinkin. Sitä vastapäätä olevasta seinästä tulee musta. Siihen nimittäin tulee ihana valkoinen Swedesen puu -naulakko, joka on kulkenut mukanani jo monessa asunnossa. Nyt se menee An huoneeseen. Ei niinkään naulakoksi vaan koristeeksi. Muualla asunnossa on puolipaneli, joka hankaloittaisi sen asentamista muualle, joten..

Pnkin huoneessa ovea vastapäätä oleva seinä maalataan kuvolliseksi. Samalla kuviolla kuin An huoneessa. Koska Pn huoneessa ei ole ovea, laitettiin tarvitsemamme vaatekaappi aukkoon. Aukkoon tulee vielä musta verho toimittamaan oven virkaa.

Niin, ja se vessa on vielä tekemättä. Ne d-c-fixillä päällystämiset ja maalamiset, kuten kerroin täällä. En muuten aijo paljastaa teille, millä kuosilla vessan päällystän. Näette sitten, kun se on valmis. Niin, ja kaikki sisäovet pitää vielä maalata. Ne ehtii kyllä maalata sittenkin kun ollaan muutettu. En nimittäin ole varma maalaanko ne valkoisiksi vai mustiksi..

Tän kaiken maalaamisen jälkeen alkaa kyllä todellakin tuntua siltä, että viimeisiä viedään. Nyt vaan kaikki peukut ja varpaat pystyssä, että tauti oikeasti helpottaisi. Ensi viikolla pitäisi nimittäin jaksaa töiden päälle maalailla. Toiveenani kun olisi, että ensi viikonloppuna saataisiin jo vietyä suurin osa tavaroista.