Kohti Keuruun puolikasta Triesten kautta

Maanantaina oli paluu töihin ja se näkyi myös säässäkin, vettä taivaan täydeltä koko viikon. Itselleni vesisade osui kohdalle ainoastaan maanantaina, mutta se oli oikeastaan ihan mukavaa. Näytin varmaan hullulta, kun housut oli liimaantunut sääreen ja vettä tuli kaatamalla, mutta ilme oli jokseenkin euforinen. Ja kun pääsin lämpimään saunaan lenkin jälkeen, niin olo oli entistäkin taivaallisempi. 

Tiistaina täytyikin sitten vastapainona matkustaa koko päivä päästäkseni Triesteen työasioissa. Ensimmäinen mitä pakkasin laukkuuni, oli yllättäen juoksuvermeet. Lopulta kävin vain yhtenä aamuna juoksemassa siellä, mutta hyvin kertyi askelia, kun yritimme nauttia myös kaupungista pakollisen ohjelman ulkopuolella. Trieste on kaunis kaupunki ja pidän siitä, ettei se ole niin täyteen ahdettu, kuten esim. Rooma. Kauniita rakennuksia oli paljon ja katsottavaa riittäisi pidemmäksikin aikaa.

Maisema kokoustilan parvekkeelta, Triesten satamassa
Satamaa kaikessa kauneudessaan

Keskiviikkoaamuna jaksoin herätä aiemmin ja tein kevyen maisemien katselulenkin. Kiipesin hieman korkeammalle satamasta ja osa matkaa täytyi kulkea kävellen, sen verran jyrkkiä oli mäet. Kun koko päivän istuu, on pakko päästä liikkumaan edes jossain vaiheessa matkaa.

Korkealta näkee kauas
Talojen välistä näkyi kauas merellekin

En käytä juuri koskaan karttaa ulkomailla juostessani. Luotan suuntavaistooni ja jos epäilen harhautuneeni johonkin täysin väärään suuntaan, niin aina voi kääntyä ja palata samaa reittiä takaisin. Tuossa on se hyvä puoli, että joskus tulee yllättävän pitkä lenkki ;)

Aluksi saattoi tuntua, ettei tuolta hotellia heti löydä
Aamuaurinko alkoi lämmittää mukavasti lenkin aikana

Viikon kolmas lenkki tulikin juostua vasta kotimaassa lauantaina. Seura oli kyllä rakasta, keskimmäinen tytär ja koira. 9 kilometriä juostiin ja keskusteltiin mukavista asioista. Laatuaikaa!!!! Jalat painoi kyllä tonnin. Etelä-Karjalasta matkustaminen tarkoittaa pitkään istumista. Perjantaina lähdimme 11 aikaan Triesten lentokentälle ja kotona olimme 22.15. 

Tänään palauteltiin frisbeegolfaten ja lyhyellä saunalenkillä. Nyt voi aloittaa uuden työviikon ja herkistelyn Keuruun perjantaiselle puolikkaalle. Pitäisikö tavoista poiketen huoltaa lihaksia alkuviikosta? Sen voisi joku toinen tehdä sen puolestani ;)