Lomalta uusi vauhti treeneihin

Toinen lomapäivä oli eilen ja ehdin taas tekemään yhtä ja toista. Juoksun jaoin pariin osaan päivän aikana. Aamupäivällä pieni lenkki jaliskentälle tyttöjen kanssa potkimaan (valmentaminen on vaan niin rentouttavaa) ja suorempi reitti kotiinpäin tullessa.

Lomapäivän rentoutumista jalkapallokentällä

Illalla ehdin vielä reilun 8 kilometrin lenkin juoksennella. Lenkin aikana mietin, mikä juoksussa on se juttu, johon olen syttynyt vasta aikuisiällä. Varmaankin se on sen tuoma "oma aika", aikaa olla vain omien ajatusten kanssa. Ajoittain tykkään jakaa tuon ajan jonkun kaverin kanssa ja välillä parasta seuraa on omat lapset, jotka ajavat pyörällä tasaisesti höpöttäen. 

Toisaalta lenkin tuoma jälkifiilis, useimmiten euforia, on se mikä saa heikkonakin hetkenä laittamaan lenkkarit jalkaan. Tänä aamuna lenkkikaveriksi valikoitui perheen seropi-Mandi, joka mielellään lähtee kaveriksi. Aamupala aurinkoisella terassilla kirjaa lukien ja sitten juoksemaan. 6.15. Kilometrivauhdilla taivallettiin 8 kilometrin lenkki. 

Lomalla aamupala nautitaan ulkona säiden salliessa, seurana Mandi

En ole mikään löhöilijä-ihminen, siksi lomapäivätkin menee touhuillessa. Teen asioita vähän säiden mukaankin - huonommalla säällä on kodin vuoro, ikkunat odottavat tällä hetkellä pesijää ja sitä sateista säätä. (Huom! Juokseminen onnistuu joka säällä!) Aurinkoisella ilmalla teen pihahommia, tosin vain sen verran kuin on pakko. Eilen olin näköjään touhunnut muutakin kuin juossut, kun aktiivisuus kipusi alkuiltaan mennessä mukaviin lukemiin. 

Kuka sitä lomalla löhöäisi?

Tänään on taas ollut lasten kuskailuja treeneihin, mutta sekin on osaltaan rentouttavaa - muut määrittelee aikataulun, eikä tarvitse kuin leikkiä taksikuskia. Kunhan saa katsoa EM-jalkapalloa illalla, niin se riittää paikallaan oloon ;)

Illalla vielä pieni pyrähdys, jos ottaisi vaikka pienen mäkitreenin ohjelmaan. Pari sataa kilometriä uupuu vielä 1000 kilometrin juoksusta tälle vuotea - ehtisiköhän sen saada täyteen tämän kuun loppuun mennessä....katsotaan kuinka käy.

Lämpöisiä juoksuja kaikille!