Rennolla mielellä Keuruun puolikkaalle

Kovinkaan paljon en ole ehtinyt miettimään huomista juoksuani etukäteen, ainakaan tällä viikolla. Kotona on ollut kaikenlaista tekemistä ja sitten vielä tänään oli syöksyttävä mansikoita keräämään, että ehtii saada talveksi jotain pakasteeseen. Onneksi niitä vielä sai ja onneksi esikoinen lähti mukaan, niin parissa tunnissa keräsimme riittävästi pakastettavaa. 

Sen verran olen laskeskellut, että mikä on tasaisen vauhdin jako, jotta olisin oikeaan aikaan maalissa. Hui, heti alkoi jännittämään kun mietin tuota - pitäisi juosta jokainen kilometri suhteellisen samaa vauhtia. Toivottavasti se onnistuu....

Oman jännityksen loi taloutemme auto, kun se ei lähtenytkään tiistaina käyntiin. Tuossa se autokatoksessa seisoo ja odottelee uutta osaa, jonka pitäisi tulla huomenna. Ihan ei ehdi huomiseksi. Onneksi äidin auto pelastaa tilanteen. Tosin sekin oli korjaamolla vielä eilen, mutta se saatiin kuntoon ajoissa.

Tavaroita ei paljonkaan tarvitse ottaa mukaan, kun tarkoitus on palata heti juoksun jälkeen takaisin kotiin. Sain kuin sainkin houkuteltua kaksi omaa lasta seuralaiseksi ja heidän lisäkseen mukaan lähtee vielä heidän ystävänsä. Pakkaamme hieman evästä mukaan, niin pääsemme joutuisammin Keuruulle. Tytöt aikovat juosta lasten/nuorten matkan, joten hieman aiemmin tulee olla paikalla.

Vähillä varusteilla pärjää tämän matkan

Puolikas on sellainen matka, että siihen ei oikein osaa edes valmistautua. Etukäteen ei juurikaan tarvitse tankata, ainoastaan huomenna täytyy syödä tukeva aamupala ja ehkä vähän enemmän välipaloja. Urheilujuomaa aion ottaa ennen lähtöä ja mukaani kädessä pidettävän pienen juomapullon. Testasin sitä keskiviikkona Takomorunnersin yhteislenkillä ja se pysyi hyvin kädessä, eikä sitä tarvinnut asetella tai miettiä pysyykö se kädessä. Ostin pullon Lidl:stä ja oli taas hyvä tuote, kuten monet sieltä hankkimani juoksutarvikkeet sekä vaatteet.

Pullo asettuu tukevasti käteen, eikä hölsky vaikka pullo olisi vajaakin

Aamulla vielä töihin pyörällä, jotta saa jalat heräteltyä. Töistä ajoissa kotiin ja auton nokka kohti Keuruuta. Huomenna fiilistellään ja lauantaina sitten kirjoitellaan kokemuksia tapahtumasta.