Takomorunners-jäniksenä Keuruun yömaratonin puolikkaalle

Keuruulla tulen juoksemaan ensimmäisen kerran jäniksenä. Keuruun yömaraton juostaan 15.7. ja tapahtumasta varmasti löytyy kaikille halukkaille sopivan mittainen matka. Tapahtuman sivuilta saa lisätietoa (http://yomaraton.fi). Itse valitsin tuolta puolikkaan, täyden matkan sijaan, koska siitä saan yhden sopivan treenin, joka ei kuitenkaan rasita ja vaadi niin pitkää palautumista kuten maraton tekisi. 

Keuruulle kaikki juoksemaan perjantaina 15.7.16

Olen 2.00 jänis :) Hieman jännittää kyllä - oikeastaan en ole ennen huhtikuista Rooman maratonia edes miettinyt jäniksiä kisoissa. Noh, eiköhän se ihan mukavasti mene, kun hieman etukäteen suunnittelee. Tasaisella vauhdilla voin toivottavasti antaa positiivisen juoksukokemuksen monelle halukkaalle.

Ennen maratonia ja puolikasta juostaan lasten ja nuorten juoksumatkat, jotka ovat täysin ilmaisia - olen yrittänyt houkutella lapsiani (kahta vanhempaa) mukaan, mutta katsotaan lähtevätkö. Matkan pituudesta ei varmaankaan jää osallistuminen kiinni, lähinnä vauhti mietityttänee, kun eivät tiedä miten muut paahtavat menemään. Olen yrittänyt kertoa, että tapahtumissa fiilis on tärkein ja itselle saatu hyvä olo, ei niinkään muiden voittaminen...

 Nyt vielä siis pari viikkoa tiivistä valmistautumista tuonne. Tänään kävin juoksemassa 8,5 km:n hellelenkin, joka kulki yllättävän hyvin Juhannuksen oksennustaudin jälkeen. Aluksi pohjelihakset oli kyllä jonkun muun kuin minun. Ensimmäinen kilometri oli sellaista lyllertämistä, että ilman oman kropan tuntemusta olisin kääntynyt takaisin. Parin kilometrin jälkeen lihakset lämpenivät (olisi luulut, että 25 asteen lämpötila olisi riittänyt lämmittämään ne jo ennen lenkkiä) ja olo oli jo paljon parempi. 

Lämmin oli lenkille lähtiessä tänään

Ensi viikko treenataan mökkimaisemissa, joten sitä saa vaihtelua lenkkimaastoihin ja treeneihin sekä taas uutta intoa koko hommaan. 

Nyt pakkaamaan autoa ja kohti mökkiviikkoa!