Viimeinen pitkis ennen Roomaa

Eilen tuli tehtyä viimeinen pitkä lenkki ennen 10.4. Rooman maratonia. Sää oli mahtavan keväinen, välillä vähän kuraakin lensi, mutta se ei haitannut. Huomasin jonkin aikaa juostuani, että vesipullo jäi kotiin. Oli pakko soitella matkalla kotiin ja pyytää toista perheen aikuisista kurvaamaan reittini kautta, kun tiesin hänen olevan menossa pelaamaan jääkiekkoa. Huolto onnistui täydellisesti, juoksin ajotielle ja noukin vesipullon kuskin kädestä, joka oli ulkona avoimesta ikkunasta ;) Sää oli sen verran lämmin, että ilman juotavaa en olisi tuota matkaa juossut, vaan noutaja olisi korjannut.

Yleensä mietin juostessani useita eri asioita, jotka mieleeni pälkähtää, nyt huomasin pohtivani Rooman juoksua. Yleensä en aikatavoitteita aseta, nyt kuitenkin ajatus lähelle 4 tunnin ajasta kiehtoo ja pistää laskemaan millä vauhdilla lähtisi ja mitkä olisivat realistiset tavoitteet. Onneksi tässä on vielä vähän aikaa pohtia. Nyt kuitenkin alkoivat kevennetyt pari viikkoa, ehtii tekemään pakollisia kotijuttuja, kuten pestä ikkunat - miten nuo voikaan olla likaiset!

Normaalisti pitkän lenkin jälkeen huilataan loppupäivä...no en levännyt. Päätin jo aamulla, että vaihdamme isompien lastemme kanssa huonetta ja nuorin tytöistä saa oman nurkkauksensa, pikkuveikka saa heidän huoneensa omakseen. Näin saadaan rauha taloon, toivottavasti ainakin. Tänään on edessä vielä vaatehuoneiden vaihto...huoh...mutta on se ihanaa, kun sitten pysyisi koti paremmassa järjestyksessä.....

Niin, olen huomannut, että juokseminen selkiyttää asioita. Silloin pälkähtää hyviä ideoita, muistaa tärkeitä asioita, eli juokseminen on vähän kuin pään siivousta ;) Ainoa ongelma on, että mihin ne jutut tallentaisi? Pitäisikö aloittaa kantamaan nauhuria taskussa. Sitten kun tulee taas "pling", niin voi kertoa sen nauhurille. Olisi se varmaan näky....

Tänään nautiskelen, käymme rakkaan ystävän luona ja sitten luen kirjaa - kirjat saavat minut hetkeksi istumaan paikoillaan.

Aurinkoista päivää!!!!