Joululahjavinkki - askarrellen lasten kanssa

Enää tämä viikko ennen joulua ja viimeisiä lahjahankintoja tehdään parasta aikaa. Halusin keksiä aidosti jotakin uutta ja merkityksellistä joululahjaksi muutamalle tärkeälle läheiselle. Päädyimme lasten kanssa askartelemaan itsetehtyjä magneetteja. Idea näihin magneetteihin lähti alunperin hyvältä kaveriltani.

Tarvikkeet

Akryylimaalia

Magneettipaperia

Halutessasi glitter liimaa, irto hilettä tai paljetteja

Lasten kanssa päädyimme siihen, että poika painaa oman jalan kuvion ja tytär oman käden kuvion maalia magneettipaperille. Halutessaan voisi piirtää jonkin maalauksenkin mutta tämä käden tai jalan ikuistaminen luo syvemmän merkityksen magneetille.Tämän jälkeen anna paperin kuivua täysin, jonka jälkeen lisää glitterliima ja muut mahdolliset koristukset. Laitoin hieman ekstrana eri värisiä irtopaljetteja. Leikkaa magneetit kuivana ja tämän jälkeen ne ovat valmiina paketoitaviksi. Nyt somat kädet ja jalat on ikuistettu ja toimivat näppärästi hyötykäytössä niin toimistossa kuin jääkaapin ovessa. Oiva lahja vinkki henkilölle, jolla on jo kaikkea.

 

Vaaleanpunaisen ystävänä mikä olisikaan kauniimpi kuin vaaleanpunainen lahjarasia. Vaaleanpunainen ja höyhenet ovat yksi eniten omaa silmää mielyttävistä sisustusyhdistelmistä.

Höyhenen kevyttä ja säihkyvää joulun odotusta. <3