Kampauksia ja glitteriä

Tykkään laittaa tyttären hiuksia tai ainakin enemmän kuin omiani. Ajattelin hieman kuvien kautta kertoa helpot kampausideat. Samanaikaisesti fiilisteltiin hieman tulevaa laivareissua ja suunniteltiin asusteita ja lookkia. Näin pienelle en vielä antaisi lupaa laittaa meikkiä mutta yhdessä ollaan kokeiltu vartaloglitteriä, joka kiinnitetään ihoon vaseliinilla/huulirasvalla.  Glitteri ostettu Tigerista. Etenkin silmäkulmiin glitteri on hauska lisä ja sopii erinomaisesti discoon.

Muita tyttöjen juttuja, joita tehdään yhdessä on mm. kynsien lakkaus ja tuoksullisten rasvojen käyttö. Lisäksi meidän spesiaalijuttu on yhteiset barbileikit. Oma tyttäreni on kuin mini versio itsestäni, joten samanaikaisesti se on ihanaa sekä välillä raivostuttavaa.

Puhtaasti intuitiolla tehty kampaus pinnien avulla.

Käännetty ponnari, jonka perään tehty kalanruotoletti.

 

Sivuille tehdyt ranskanletit, jotka yhdistyvät nutturaksi pinnien avulla.

Ensi vikkoon mahtuu paljon puuhaa nimittäin olen lähdössä lasten kanssa keskenään Siljan Skidit-risteilylle, jossa Titi-nalle esiintyy. Mies ja koira tosin jäävät tällä kertaa kotivahdeiksi. Lisäksi minulla olisi Josefinan 4-vuotis synttärit järjestettävänä sukulaisille. Tässä välissä olisi vielä kolme koulupäivää, joten menoa ja meininkiä riittää koko viikolle. Kerron kokemuksista miten reissu meni ainoana vanhempana. 

Innolla tulevaa reissua odotellen, sillä tämä kulunut viikko on mennyt kotona flunssassa. Tytön matkalaukku on jo pakattu! Apua? Mitä ihmettä minä pakkaisin, lapsille tämä pakkaaminen on todella paljon helpompaa.

Ihanaa ja säihkyvää viikonloppua juuri sinulle!