Ei oo värillä väliä kuha on lila!

Mulla oli muulia hankkiessa silmissäni ihan selkeä visio muulin väristä: kimo. Tietenkään niin hyvää munkkia ei käynyt että olisi voinut valita väriä, eikä värin perusteella pidä koskaan mitään eläntä pelkästään ostaakaan.

No jos muulin väriä ei voi valita, niin varusteiden värin voi! Pinkki on mun lempiväri mutta kun nykyinen vuokrahevonenkin julistaa pinkin nimeen (krhöm, en myönnä että minulla olisi asian kanssa tekemistä), niin eikai muulin kamat voi olla pinkkiä?

Värit harjoissa, huovissa ja loimissa menee kauden mukaan ja olen väreissä yleensä liian myöhään liikkeellä. Eli siinä vaiheessa kun mun mielestä musta + pinkki yhdessä maailmankaikkeuden paras väriyhdistelmä, ei sitä väriä saa kuin alekorista.

Pitkään olin myös sitä mieltä että tummansininen ja fuksia ei ole hyvä, mutta kun tarpeeksi kauan katsoi ko yhdistelmää, alkoi se mennä. Ja ostin ratsastushousutkin jotka olivat nimenomaan tummansiniset fuksian värisillä (bling) grippipaikoilla ;)

Muutama viikko sitten tuli eteeni Facebookissa EquiGroomerin sponsoroitu mainos. Olin myyty heti kun näin myyntivideon ja laitoin tuotteet tilaukseen. Värivaihtoehdot olivat kaikki ihania.

Tiesin että tämän tuotteen väri ratkaisee koko 30-vuotisen tulevaisuuteni muulin kanssa. Tämä määrittää sen, minkä väriset huovat, loimet, harjat ja kaviokoukut tulen ostamaan. Kaikki värit on ihan kivoja, mutta pinkki on vähänku varattu jo eikä väreissä ollut kunnollista fuksiaa.

Päädyin sit lilaan! EquiGroomerista on tulossa tarkempaa postausta ylihuomenna ja muulin saavuttua testituloksia.

 

#kuhameemi #ihaitetein

Puupalikat tarvitsee toki muutakin kaverikseen, joten ei muuta kuin googlaamaan.

Harjalaukku löytyi Viljarilta, mutta tiedän yhden tällaisen ja se on aika rikki saumoista ja vetoketjusta... mutta väri on (tähän sydän)! 36,20e sisältäen harjoja ja muuta sälää, jota en tarvitse. Sama kassi on muuten Hevarilla harjoineen VAIN 19e

Pesuvälinesetti Hevarilla 7,90e

 

PS. Joulupukki, muista tulevaa köyhää muulinomistajaa jouluna. Olen ollut suurimman osan ajasta ihan kiltti.