Ja niin tästäkin muulista tuli läheisriippuvainen

Muuli 3v ja Tuuli 22v yhdistettiin tänään samaan tarhaan. Kamera oli valmiina (mulla oli molemmat kamerat mukana ja valmiina) ja jätettiin molemmille eläimille riimut päähän "jos ne rysäyttää läpi". Sähköt oli tietty päällä.

Jännityksellä talutettiin ne kauemmas tarhaan, kauas toisistaan ja irrotettiin. Ja odotettiin että jotain tapahtuu. Lopetin kuvaamisen neljän minuutin kohdalla kahdesta syystä a) videolle oli puhuttu paljon tyhmiä juttuja ja b) tarhassa ei tapahtunut mitään äksöniä.
Otin videoilta lyhyitä klippejä, koska kukaan ei tunnu jaksavan katsoa pidempiä koosteita.


Muulii ota Snickers!

Parempi?Oljet tulee jatkossa näistä tynnyreistä. Jouduin repimään Muulille heinää verkosta jotta se tajuaisi. Ei se tajunnut.


Molemmat keskittyivät syömiseen, Tuuli aidan alta vihreää ja Muuli ruokintapaikalta heinää.

Tuuli näytti Mulbelle kaapin paikan ja Muuli häipyi sen henkilökohtaiselta alueelta hyvin kevyin varoituksin. Kaviot nousi, mutta osumia ei tullut. Mutta Muuli kyllä väisti vain tasan sen verran mitä tarvitsi, ja sen jälkeen se jatkoi tarhan tutkimista.Muuli näytäppä millainen se pyöreä selkä on!Siis oikeasti, maailmankaikkeuden tylsin tarhaanlasku.

Saatiin vähän toimintaa kun Tuuli vietiin parin tunnin päästä talliin. Muuli piti muulimaista huutovinkumista ja oli tosi huolissaan. Nakkeli pätään, peruutteli ja pyöri tarhassa. Se rauhoittui kun Tuuli tuli ratsastajansa kanssa kentälle ja söikin pienen hetken kun vein heinää katokseen.Tässä vaiheessa Muuli oli ollut alle vuorokauden uudella tallilla. Ja se stressasi kun kaveri lähti. Hienoa! Ihan superhienoa!
Mielikuvitusötökät kiusasivat Muulia.


Onko tämä jotain syötävää?


Tulin illalla vielä uudestaan tallille. Muuli ja Tuuli olivat edelleen yhtä rauhallisia, paitsi jos Muuli lähestyi liikaa Tuulin heinäkasaa.

Otin Muulin tarhasta ja vein hetkeksi talliin käytävälle harjattavaksi. Sain sen jo pesariinkin kunnes se astui siellä lätäkköön ja häipyi. Jatkamme siis harjoituksia. Harjasin sen käytävällä ja putsasin kaviot, tosin nyt ne pysyvät puhtaina ja kuluvatkin mukavasti hiekkatarhassa. Leikkasin fiskarsseilla sen harjan tasaiseksi. Jälki oli kuulemma kamalaa, sanoivat tallilla. Pitäisi hankkia ohennussakset, sanoivat.

Tuuli hirnui tarhassa kun toin Muulia ulos tallista, ja ilmeisesti nimenomaan Muulille hirnui vaikka yöheinätkin oli ihan just tulossa.

Kohta on kaksi läheisriippuvaista prkl.