Kuvapostaus: Muuli marraskuisella laitumella

Kaikki postauksen kuvat: Sonja Mäkinen

Muulin satunnaissunnuntaihoitaja Sonja kävi aktivoimassa Muulia kahtena peräkkäisenä viikonloppuna. Muuli sai hieman tekemistä ja minä sain blogia varten kuvia, kun en ole itse valoisan aikaan tallille päässyt. Nyt kun mietin, niin viimeksi näin Muulin valoisalla 15.11., kun kävimme Vepsällä ja seuraavaa kertaa sain odottaa tähän päivään asti, kun minulla oli ihan kokonainen vapaapäivä!

Nämä kuvat on otettu reilu viikko sitten kun ehdotin Sonjalle, että voisi päästää Muulin laitumelle kirmailemaan. Se ei tarhassa turhan paljon liiku, varsinkin kun sen tarhakaveri Tuuli on ollut pienessä sairastarhassa, joka sijaitsee niiden yhteiden tarhan sisällä. Tuulin kaviokuume aktivoitui, joten se sai kavioihinsa pehmikettä ja määräyksen sairastarhasta.

Tällä hetkellä Muuli ja Tuuli ovat tarhailleet yhdessä jo pari päivää, kun sairastarhasta päästiin viimein eroon ja Tuulin sai päästää vapaaksi koko alueelle. Muuli olisi halunnut kaverin jo aiemmin ja kävi omaa tuulien vapautusrintamaansa, kun kävi kaatamassa sairastarhan kulmaa merkitsevän estekannattimen maahan useamman kerran peräkkäin. Kun kulmatolppa on maassa, on Tuulilla esteetön kulku lankojen yli vapauteen.

Sairastarha sijaitsi siis Muulin ja Tuulin yhteisen tarhan sisällä, eli karkuun Tuuli ei kuitenkaan päässyt.

Kuviin liittyen, kehotin Sonjaa jättämään naruriimun Muulin päähän, jotta se on helpompi pyydystää kiinni. Olen tätä naruriimuasiaa käynyt blogissa läpi aiemminkin ja Sinun ei kannata jättää omalle eläimellesi naruriimua päähän, koska se todennäköisimmin saa siitä saman tien kavionsa läpi ja kuristuu siihen paikkaan.

Mutta nyt niihin kuviin ja syksyisiin tunnelmiin!

En tykkää t. Muuli
läts läts

Kiitos vielä kerran mahtavista kuvista Sonja!

Paina tähteä, jos nostit tänään maljan itsenäiselle Suomelle!