Muuli kauniina kuvissa + Muuliprojekti uuteen portaaliin!

Näimme pitkästä aikaa Suvililjan Susannan kanssa pari viikkoa sitten. Ensin käytiin testaamassa aasivaellusta Porvoossa ja sen jälkeen käytiin vielä Muulin tallilla. Kysyin, jos Susanna voisi ottaa siitä liikekuvia laitumella, koska niitä on itse niin kovin vaikeaa ottaa kun Muulihan ei käskemällä juokse, vaan pitää mennä lähelle, huiskia kädellä ja tarvittaessa hypähtää ilmaan, jotta se lähtee liikkumaan. Saan kyllä kuvia takaviistosta, mutta en koskaan etuviistusta.

Aurinko oli jo aika alhaalla ja kuvia joutui ottamaan vastavaloon, mutta näistä kuvista tuli tosi hienoja! Ja onneksi nyt on jo vihreämpää, tuolloin oli vielä niin kovin ruskeaa vaikka ruoho jo hieman vihersikin.

Voit kirjoittaa kommenttikentään että mikä kuva oli oma lempparisi. Mä tykkään ehkä eniten kuvasta nro 2 tai 12, vaikka vaikeahan näistä oli valita.

1

2

3

4

5

6

7

8

9
Muuli villiintyi aina tämän pienen mäen kohdalla.

10

11

12

13

14

15

16.

Ps. Susanna on treenannut viime aikoina koirakuvauksen saralla, eli jos kaipaat hienoja kuvia koirastasi, ota ihmeessä yhteyttä! Meillä on suunnitelmissa toteuttaa myös kissakuvaus kesän aikana!

Pss. Nyt viikonloppuna järjestetään Hevoset kaivarissa ja sunnuntaina klo 12.00 on ohjelmassa kaikille bloggaajille avon bloggaajapiknik! Se järjestetään kaivarissa piknik-alueella (älkää kysykö missä siellä, kai siellä on opasteet) ja merkkinä bloggaajille liehuu oranssi lippu. Minä olen paikalla, toivottavasti sinäkin! Ota mukaan hieman piknik-eväitä, aurinkoa ja hyvää mieltä!

Psss. Tämä oli Muuliprojekti.blogspot.com-osoitteen viimeinen blogipostaus, sillä siirryn bloggaajaksi Starboxiin! Jätän siis taakseni sekä Bloggerin että Playssonin, mutta blogi jatkuu normaalisti uudessa osoitteessa! Uudesta osoitteesta löytyvät myös kaikki vanhat postaukset (huomisesta lähtien). Blogin uusi osoite on starbox.fi/muuliprojekti

Blogin seuraaminen jatkossa:

Bloglovinin tulen siirtämään uuteen osoitteeseen, eli jos luet postauksia sen kautta, ei tämä vaadi sinulta toimenpiteitä. Mutta jos seuraat blogia Bloggerilla, on sinun vaihdettava sinne uusi osoite.

Bloggerissa sinun pitää lisätä lukulistallesi uuden blogin osoite. Eli kirjaudu bloggeriin, ota sivun alalaidasta Lukemisto, klikkaa oikeasta yläkulmasta kynän kuva, kirjoita uusi osoite (starbox.fi/muuliprojekti) ja Lisää.

Bloggeriin askartelen automaattisen siirron uuteen osoitteeseen, eli ei haittaa vaikka tulisit näillekin sivuille. Ennen pitkää myös Google löytää uuden osoitteen kun googlaa "Muuliprojekti".

Kerron vaihdokseen johtaneista syistä tarkemmin ihan lähitulevaisuudessa ja jos koet palavaa tarvetta puida asiaa ht.netissä, kannattaa sinne linkittää uusi osoite. Myös tämä postaus löytyy sieltä heti siirron tapahduttua. Piilotan täällä Bloggerissa olevat postaukset tämän viikonlopun aikana.