Muuliblogihistorian ensimmäinen tallivideopostaus!

Wuhuu, nyt se on täällä, nimittäin ensimmäinen varsinainen videopostaus! Voin kertoa ihan rehellisesti että juttuaiheet ovat todella vähissä näin talvella ja vielä kun urakoin kahdessa duunissa, niin en ehdi kotonakaan illalla istahtaa koneen ääreen ja keksiä tikusta asiaa, varsinkaan jos ei ole mitään kuvia. Eikä nytkään ole mitään kuvia.

Viime viikolla kävin tallilla kolme kertaa, tiistaina itsenäisyyspäivänä, jolloin käytiin lyhyesti maastossa, keskiviikkona lähinnä siivoamassa tarhan ja lauantaina kuvaamassa tämän videon. Keskiviikkona mietin myös tallissa että pitäiskö olla huolissaan jos Muulin koko häntä hilseilee, mutta siinä sitten Instagramin kautta selvisi että kaikkien muulien hännät on talvisin hilseessä ja kun Muuli ei hilseile muualta, niin olkoon toistaiseksi ilman öljyä (ruokinnassaan).

Otin myös kuvan Muulin entisestä karvattomasta läiskästä ja laitoin sen rinnakkain vanhemman kuvan kanssa. Vanhempi kuva on kyllä otettu eri kulmasta ja lähempää, mutta läiskän koko on mun kämmenen kokoinen siinä kuvassa, vaikka kämmen ei vieressä olekaan.

Tuoreemmasta kuvasta näkee hyvin kuinka läiskän kohdalla karvan suuntakin vaihtuu, eli jonkinlaiselta syntymämerkiltä se vaikuttaa. Hieroja nimittäin sanoi käydessään että siinä alla eivät lihakset tunnu mitenkään erilaisilta, eli mitään iskua siihen ei ole kohdistunut, ja jos on, niin se on parantunut. Ehkä tuossa vanhemmassa kuvassa alue oli ajeltu karvattomaksi tarkoituksella, jotta näkevät Espanjassa, että mikä siinä on.

 

A post shared by Kaisa Määttänen (@rosamiii) on


Mulla on ollut suunnitelmissa askarrella tallivideopostaus ja muut suositut postaustyypit sarkastiseen tapaan ottaen inspiraatiota suosittujen hevosbloggaajien videoista, mutta se vaatisi ihan uskomatonta paneutumista näiden blogeihin ja lisäksi huumorintajua mun osaltani. Osaan olla hauska tekstimuodossa, mutta kun puhun videolle, en osannutkaan olla kuin oma itseni. Eli nyt voi käydä niin että luomasi hieno kuva tallin hauskimmasta tyypistä karisee lattialle kuin hilse Muulin hännästä. Enkä ole edes pahoillani.

Otin videoita noin 35 minuutin edestä ja pätkin ja lyhentelin videot varttiin. Puhuin nauhalle itseasiassa enemmänkin, mutta kova tuuli vei ajoittain kaiken äänen pois, joten jouduin leikkaamaan pätkät pois tai nopeuttamaan niitä.

Pidemmittä puheitta, olkaa hyvät.

Ja kyllä, tunsin itseni aika teiniksi puhuessani videolle mitäsattuu samalla kun olin olevinani kuin mikäkin asiantuntija. Muistakaa että luette Muuliprojektia aina omalla vastuulla eikä mistään mun tekemisestä kannata ottaa mallia.