Muuliprojekti hiljenee hetkeksi, mutta erittäin hyvästä syystä

Lomalla viimeinkin.

Lähdemme mieheni kanssa myöhään illalla kohti Singaporea. Vietämme siellä vajaan viikon, jonka jälkeen lennämme Hongkongiin kaverimme luokse loppuloman ajaksi. En ole ajastanut juuri mitään postauksia reissumme ajaksi, mutta voit lukea näitä vanhempia suosituimpia postauksiani:

Reissun jälkeen Muuliprojektiin on tulossa postauksia Hongkongista, Singaporesta ja Bintanin saarelta Indonesiasta.

Singapore on sydäntäni lähellä, se kuuluu lempikaupunkieni parhaimmistoon yhdessä Lontoon ja Barcelonan kanssa. Lontoossa olen asunut ja vieraillut monesti (asunut kerran, vieraillut monesti), Barcelonassa on sekä shoppailua, rantaa että lämpöä. Singaporessa taas on ihanan siistiä ja helppoa.

Myös mieheni pitää Singaporesta, sillä hän matkustaa vain sellaisiin kohteisiin, mihin Samsonite rullaa kevyesti perässä. Jännä nähdä mitä mieltä hän on Hongkongista.

Marina Bay Sands, siellä ollaan yksi yö, ensimmäistä kertaa ikinä!
Tässä kellun

Kävin Singaporessa ensimmäisen kerran noin viisi vuotta sitten kaverini kanssa. Kaupunki oli aivan ihana ja täydellinen. Kolmisen vuotta sitten olin siellä mieheni kanssa häämatkalla. Singaporen lisäksi olimme tosin myös Langkawilla. Tuolloin me emme raaskineet majoittua Singaporen upeimmassa ja tunnetuimmassa hotellissa, Marina Bay Sandsissa, mutta tällä kertaa rahatilanne on positiivisempi. Vietämme tuolla yhden yön kun kolme yötä olemme Indonesian puolella Bintanin saarella täyden palvelun lomaresortissa. Bintan on minulle ihan uusi tuttavuus, mutta ainoa mahdollisuus nauttia reissulla myös pelkästä olemisesta.

Näkymät Hongkongin korkeimmasta yleisölle avoimesta rakennuksesta.

Hongkongissakin kävin viisi vuotta sitten, mutta tämä miljoonakaupunki jätti minut silloin aika kylmäksi. Liikaa ihmisiä, saasteita ja roskaa. Pari vuotta kaupungissa asunut kaverimme tosin kertoi, että kaupunki on ihan okei. Hän kierrättänee meitä parhaissa mestoissa, mutta silti kaupunki saa vakuuttaa minua todella paljon, jotta alkaisin pitää siitä.

Muulia ei ole unohdettu, sen satunnainen sunnuntaihoitaja Sonja (joka kirjoitti tämän hienon vieraskynäpostauksen viime kuussa) käy aktivoimassa viikonloppuna. Toivon että Sonja ehtii muulinhoidoltaan runoilla jälleen postauksen! Tämä blogi kaipaa kipeästi laatua ja ryhdikkyyttä.

Gardens by the Bay Singaporessa. Taustalla tuleva majoituspaikkamme.

Reissun päältä julkaisen kuvia/Storyä Instagramissa. Tililleni pääsee tästä.