Näin saat ilmaiset liput HIHSiin!

En ole (valitettavasti) saanut korvausta tämän postauksen kirjoittamisesta, mutta tässä tulee vinkki, miten ihan ilmaiseksi (okei, vaatii hieman aikaa) saat kaksi ilmaista lippua HIHSsin sunnuntan päänäytökseen!

HIHSin yksi yhteistyökumppani on Elite Varainhoito Oy ja yksi tallilaisemme oli bongannut Hihssin sivuilta todella rahanarvoisen kampanjan. Kun varaa ajan Eliten maksuttomaan varainhoitopalaveriin, kilahtaa sähköpostiin kaksi lippua sunnuntain 22.10 maailmancupin päänäytökseen! Lippujen arvo on 173 euroa. Liput saapuvat tosin vasta tapaamisen jälkeen, eli pelkkä ajan varaaminen ei tässä kohtaa riitä.

Oman aikani varasin Helsinkiin, mutta Eliten konttoreita löytyy muualtakin Suomesta: Hämeenlinnasta, Joensuusta, Jyväskylästä, Kuopiosta, Lahdesta, Lappeenrannasta, Oulusta, Porista, Seinäjoelta, Tampereelta, Turusta ja Vaasasta.

Elite kertoo tarjoavansa varainhoidon kokonaispalveluita. He kertoivat, että heillä on asiakkaina kaikenlaisia säästäjiä, eli myös persaukisia hevosenomistajia. On niitä, jotka säästävät 50 euroa kuussa ja niitä, joilla on laittaa sukanvarteen 500 euroa kuussa. Itse kuulun muulinomistajana tähän hyvin vähän säästämään kykenevään ihmisryhmään. Sijoittaminen ja hevosen omistaminen eivät yksinkertaisesti sovi samaan lauseeseen.

Minä säästän kyllä joka kuukausi säästötilille, mutta otan sieltä rahaa tarpeen tullen Muulin tai itseni tarpeisiin.

Minulla oli tapaaminen Marjatan kanssa, mutta livetapaaminen muuttuikin onnekseni puhelintapaamiseksi. Hän suositteli minulle rahastosäästämistä ihan sillä pienellä 50 euron kuukausierällä. Maltti on tässä tärkeää, eli rahojen kannattaa antaa olla rahastossa ainakin kolme vuotta, jotta tuotossa on jotain järkeä. Rahastot eivät sovi sellaiselle, joka puolen vuoden välein siirtää rahoja rahastosta toiseen. Hänen mukaansa jo yksi rahasto riittää, koska rahastoissa on mukana jo monta kymmentä yritystä.

Puhelun aikana minulle ei tuputettu yhtään mitään, vaan Marjatta kertoi rahasto- ja osakesijoittamisesta ihan kansantajuisesti. Ja kyllähän hän ymmärsi, että otin yhteyttä lähinnä lippujen takia.

Sanoisin että melko hyvä "tuntipalkka" siitä, että juttelin 20 minuuttia mukavia puhelimessa!

Viime vuonna sain Hihssiin pressipassin bloggaajana, mutta tälle vuodelle niiden myöntämistä bloggaajille on ilmeisesti tiukennettu. Muuten nämä päänäytöksen liput olisivat tulleet tarpeeseen, mutta olen Hihssin aikaan Singaporen ja Hong Kongin suunnalla. Annan molemmat liput siis tallinomistajalle, joka on väsymättä ankkuroinut itseään Muulin perässä kun sillä on harrastettu astetta korkeampaa kouluratsastusta. Hän jos joku on liput ansainnut.

Kuva viime vuoden Hihssistä, jolloin osallistuimme Lasten matineaan Aasiyhdistyksen kanssa. Kuvan otti Susanna Lehto/ Suvililja. Kuvaa klikkaamalla pääset Suvililjan valokuvaussivuille.