Näin seuraat Muuliprojektia (tai mitä tahansa blogia) Bloggerin kautta

Muuliprojektilla oli Bloggerin aikoina noin 170 rekisteröitynyttä lukijaa, eli noin 170 luki blogia pääsääntöisesti bloggerin oman lukemiston kautta. Tämä on Blogloviniin verrattavissa oleva oma blogilistas, joka näyttää uusimmat postaukset kätevästi samassa paikassa. Seuraan itsekin blogeja lukemiston kautta edelleen, vaikka en enää kirjoita blogia Bloggerin kautta.

Osa teistä ei ehkä tiedä, että lukemistoon voi lisätä minkä tahansa blogin, vaikka sellaisenkin bloggerin blogin, jonka addoneissa ei ole liity lukijaksi-gadgettia!

Tässä kuvalliset ja idioottiselkeät ohjeet siihen, miten saat lisättyä Muuliprojektin tai minkä tahansa blogin lukulistallesi.

Mene bloggerissa lukemistoon ja klikkaa kynän kuvaa. Korostin keltaisella blogin, joka liitty osastoon "epäsuositut mielipiteeni". Seuraan siis Jonnen eli mr.Elämänpelin tähdenlennoksi jäänyttä blogia.
Kun olet painanut kynän kuvaa, aukeaa sinulle lista kaikista seuraamistasi blogeista. Tästä voit myös poistaa blogeja ja Bloggerin blogien kohdalla lukea blogia julkisesti tai nimettömänä. Nyt kun haluat lisätä listalle uuden blogin, klikkaa kohtaa Lisää.
Kirjoita blogin osoite tekstikenttään (http://starbox.fi/muuliprojekti). Tähän voi siis kirjoittaa minkä tahansa blogin osoitteen! Klikkaa lopuksi Seur. Kuvakaappaus kertoo myös sen, etten kehtaa lukea Mr. Elämänpelin blogia julkisesti.
Blogger kysyy vielä, haluatko lukea blogia julkisesti vai nimettömänä. Jos Bloggerin blogia lukee julkisesti, näkyy profiilisi lukijapalkissa ja bloginäkyy omassa Bloggerin profiilissasi. Jos luet nimettömänä, näkyy blogi vain itsellesi. Muista klikata vielä Lue.