Nyt meni muuli vaihtoon! (esittelyssä tuleva muulini India!)

Sain tänään viestiä Espanjasta että Nepalin koulutus ei ole edennyt odotusten mukaisesti ja voin joko jättää sen ilmaiseksi 2kk jatkolle koulutukseen TAI vaihtaa muulin Nepalin sisareen Indiaan.

Mähän sain marraskuussa kuvat ja tiedot kahdesta muulisisaresta. Ne oli samasta laumasta ja saman ikäiset. Koska mulla oli vain kuvat valinnan tukena, tykästyin Nepalin ulkonäköön enemmän. Molemmat muulit olivat siinä vaiheessa (haettu laitumelta jossa ne olivat kasvaneet laumasta) saman tasoisia, eli niille voi laittaa riimun ja ne kulkivat talutuksessa.

Nepal näytti kuvissa jotenkin valmiimmalta.

Mutta Nepal osoittautui liian herkkikseksi eikä koulutus ole voinut edetä. Se vaatisi paljon lisäaikaa ja rauhallista etenemistä. Sensijaan sen sisko India on päästänyt ihmiset ongelmitta selkäänsä.

Tämän päivän ajan mietin että kumpaan vaihtoehtoon tartun. Tietenkin 2kk ilmaista tallipaikkaa ja koulutusta oli houkutteleva tarjous MUTTA jos Nepal ei ole tähän asti edistynyt niin miten se edistyisi jatkoajalla? Tuollaiset herkkikset kaipaa just sitä omaa ihmistä joka rauhassa tekee niiden kanssa. Mä en myöskään varsinaisesti kaipaa ongelmia itselleni tämän enempää.

Siispä kakkosvaihtoehtoon eli Nepalin sisareen Indiaan, josta sain myös pienen pätkän videota. Se näyttikin jo paljon valmiimmalta kuin kuvissa, joten valinta oli selvä, autoon lastataankin India! Muulit ovat todella saman näköisiä, kuvista huomaa eron että India oli hieman harmaampi.

Joten, saanko esitellä, 3v muulitamma India (kuvat marraskuulta)


Huomasittekin varmaan että leiska muuttui kun kaverini Josefina halusi korjata mun tekemän järkyttävän bannerikuvan. Ja hyvään saumaan tulikin, nimittäin siihen saatiin heti uuden muulin kuvat.

Menin muuten tilaamaan karsinataulun Nepalille. Nepalin nimellä ja kuvalla. Oli hyvä tarjous. Prkl.