Rakas Joulupukki, tässä valmis lahjalista ole hyvä!

Vaikka olen jo ehtinyt kypsän 32 vuoden ikään, ei ole koskaan liian myöhäistä kirjoittaa joulupukille. Aikuisille on lähtökohtaisesti tosi vaikeaa keksiä lahjoja, joten ajattelin helpottaa tehtävää kirjoittamalla oman listani tänne nettiin ihan julkiseksi!

Hirveen moni tykkää nykyään eettisistä ja aineettomista lahjoista, mutta itse olen edelleen kovien ja konkreettisten pakettien ystävä. Haluaisin siis saada vaatteetkin kovassa paketissa, jolloin voin pettyä vasta, kun olen avannut laatikon. Vitsi, oikeasti tykkään vaatteista. Nuorempana, silloin kun olin oikeaa joulupukin kohderyhmää, pidin eniten pehmoleluista.

Canon EF 50mm f/1.4 USM-objektiivi, hinta 339e Super Kuva-verkkokaupassa. Olen ollut oikein tyytyväinen 50mm ja 1.8 -objektiiviini. Sillä on kuvattu tämänkin blogin kaikki hienoimmat kuvat. Toisena kamerana minulla on Sonyn puolijärkkäri, joka taas on omiaan videotuotannossa. Vanha 50mm linssi otti kuitenkin kesällä harmillisen tapaturman takia osumaa, ja vaikka elvytinkin sitä putsaamalla sen erittäin hyvin, ei se silti pysty ihan entisiin suorituksiin. Ja olisihan 1.4 vieläkin valovoimaisempi (esim liikekuvat maneesissa onnistuu) ja sillä saa vielä enemmän sito kivaa bokeh-efektiä, josta niin tykkään. Ja johon te blogin lukijat olette varmasti jo kyllästyneet. Jos jollain blogin lukijalla on myynnissä tämä objektiivi hyväkuntoisena käytettynä, niin kyllä, olen erittäin kiinnostunut!

Lisäys 18.12.: Linssistä on tehty alustavat kaupat, eli ostan sen itse itselleni lahjaksi, käytettynä.

Hieno pipo. Haluaisin jonkun hienon citykäyttöön sopivan pipon. Tähän asti olen käyttänyt Kingslandin blingipipoa, mutta se on hieman löysä päässä ja sotkee tukkaa, kun sitä pitää korjailla. Kingslandin on aika siirtyä talipipoksi, kunhan ensin ompelukoneella surautan sitä pienemmäksi. Uusi pipo saisi olla tällä hetkellä niin kovin muodissa oleva tupsupipo, mutta en halua sitä tupsua oikeasta eläimen karvasta. Pipossa saa ja pitää olla blingiä ja sen tulee olla pienikokoinen, jotta se pysyy päässä. Esimerkiksi House of Horsesin uusi villabeanie sopisi tosi hyvin mun päähän.

Kuva: House of Horses

Villainen ratsastushame olisi niin ihana, etten käyttäisi sitä tallilla ollenkaan, vaan ensin kuluttaisin sen loppuun kotona ja kaupungilla. Se olisi ihanaa vetää leggingsien päälle työmatkalle, eikä paleltaisi! Siihen voisi kääriytyä sohvalla ja sillä saisi katu-uskottavuutta (ihan varmasti) laskettelurinteessä. Ja kai sen joskus voisi laittaa tallillekin. Villaisia ratsastushameita valmistaa Suomessa ainakin Iberico ja hintaa on basic-mallilla 129e ja premiumilla 169 euroa. Erona näissä on se, että basicissa on takana rypytys ja se on takaa yhtenäinen. Premiumissa taas on takana halkio, mutta sen saa napeilla kiinni.

Itse ottaisin mielelläni Basic-mallin koossa S ja mittatilauksena vuorilla, esimerkiksi tummanharmaana ja helmaan ottaisin kanttinauhan nro 8, eli hopeisen koukeron.

Okei, oikeasti haluaisin aniliininpunaisen, mutta Katariina kertoi, että on juuri ostanut varaston täyteen kankaita, eikä tätä väriä ole löytynyt.. vielä.

Itseasiassa juuri avautuneen verkkokaupan myötä Katariinan varastomekot ovat hyvin vähissä, mutta niitä tulee varmasti lisää. Maltan kyllä odotella.

Jos joulupukki ei tätä minulle tuo, niin laitan hameen tilaukseen joulun jälkeen.

Lisäys 25.1.2018: Valmistan villahameen itse

Kuva: Iberico.fi

Tässä alla on vielä kuva Instagramistani, jossa kaverillani Tiinalla on sininen Ibericon villahame päällään.

Oikeastaanhan mä en tarvitse mitään. Mulla on koti, lämpimät tallivaatteet ja auto. Ja Muuli. Elämä on hyvä.

Muuleista puheenollen, jos arvoisa Joulupukki kokee olevansa oikein antelias, voisin ottaa jenkeistä sellaisen n 10v allround-muulin, jolla on meriittejä kaikista ratsastuksen lajeista. Voin sitten jättää muuli-Muulin sille seuraneidoksi. Tämän toiveen toteutumiseen asti yritän saada Muulista 10v allroundmuulia. Ei mitään paineita Sanna.