Sielu on nyt myyty. Saat... Playsson.netille!

Nyt ollaan kuulkaas jännän äärellä!

Blogiin tupsahti uusi hieno ulkoasu Jessin toimesta!
JA
Sielu on myyty saatanalle, eli Playsson.netille!

Blogiportaaliin liittyminen onkin tällaiselle tuulipukuiselle ex-heinolalaiselle maalaisjuntille loistava areena jakaa muulitietoa kaikille ketä se kiinnostaa, ja ketä ei kiinnosta. Ja kyllähän se tällaisen paatuneen ht.netin puskaprovoilijan mieltä lämmittää päästä todella ineen tähän blogiskeneen.

Ei kinosta. t. Muuli. (Kuva: Reetta Ollila)

Joten kun Peninalta tuli tarjousta, niin Chiansiementen kuvat silmissä suostuin saman tien. Varmistin toki ensin että ovathan kirosanat edelleen ok. Ovat ok.

Näin kuvaillaan Playssonin tiimiblogeja:

"Tiimiblogeihin valikoidaan täysi-ikäisten kirjoittajien blogeja, joissa on asiapitoista tekstiä ja persoonallinen ote. Lukijoiden tai kävijöiden määrällä ei ole väliä, houkutteleva sisältö ratkaisee! Meidän kauttamme pääsee mukaan tehokkaaseen yhteistyötiimiin luomaan linkkejä muihin hevosihmisiin! Arvostamme vahvaa näkemystä, valmiutta mielipiteisiin ja oikeaa asennetta hevosharrastusta kohtaan."

Muuli sopii tähän kuin nenä päähän. Ei kaikki jaksa enää niitä ainaisia "oltiin kisoissa, sijoituttiin toisiksi koska tyhmä tuomari blaa blaa". Nyt tarvitaan uutta potkua ja realistisempaa kuvausta blogimaailmaan!

Juu elikkäs mihin aikaan se mun seuraava tiimivalmennus olikaan? (Kuva: Reetta Ollila)

Olen huomannut että moni blogi lässähtää ja postaustahti hiipuu heti kun ne liittyvät jollekin blogilistalle. Muuliblogikin on vielä aika "uusi" vaikka perustin sen yli vuosi sitten. Nytkin on välillä tullut valkoisen ruudun kammoa, mutta onneksi Muuli on niin spesiaali että luulisin siitä löytyvän hupia vielä pitkäksi aikaa.

Eli ei huolta, taso ei voi tästä nykyisestä enää edes huonontua!