Irti arjesta

 

Tiedättekös. Jos on mahdollista, niin välillä pitää irrottautua arjesta. Tehdä jotain sellaista, mitä ei heti tulisi mieleen tehdä. Irrotella tai ehkä hullutella välillä.

Tähän tarjoutui erinomainen mahdollisuus muutama viikko sitten, kun blogiyhteistyönä pääsin puolisoni kanssa yöksi Sokos hotelli Lappeeseen. Tiedän, nyt joku lukijoista vähintään hymyilee, jos ei vielä naura ääneen. Myöhän asutaankin Lappeenrannassa, ei edes niin kaukana hotellista. Sehän tässä onkin sen jutun juju, irrottelu. Miksi ei joskus menisikin kaupungin riennoista hotelliin yöksi, heräisi aamulla rauhassa ja sitten jatkaisi arkista puurtamista. Se on muuten mahtava kokemus.

Original Sokos hotelli Lappee sijaitsee aivan Lappeenrannan ytimessä, tiivisti palveluiden sylissä. Hotellista voi piipahtaa hissillä ostoksilla tai vaikkapa uudessa kaupunginteatterissa, sillä hotellista on suora yhteys kauppakeskus Iso-Kristiinaan. Voit siis tulla kaveriporukalla shoppailemaan, syömään hyvin tai vaikkapa elokuviin. Luota minuun, tästä kokemuksesta pidät varmasti.

Hotellin käytävillä on kauniita Saimaa-aiheisia valokuvia
Välikahvia kaupungilla
Tv-sarja Sorjosen miljöössä

Ymmärrän hyvin Sokos hotellien toiveen, että ihmiset oppisivat rakastamaan hotelleja. Sokos hotelli Lappee tarjoaa siihen kyllä hyvän syyn. Hotellin laajennuksen myötä uudet hotellihuoneet tekivät olon melkein juhlalliseksi. Myöhään illalla unen jo painaessa silmää, katseeni vielä silmäili kaunista sisustusta. Voisin hyvin ripustaa oman sänkyni yläpuolelle tuollaisen höyhensaarten untuvaisen lampun.

Aamun pehmeä valo ja hiljalleen leijailevat lumihiutaleet herättelivät sunnuntaiseen aamuun. Pehmeässä sängyssä, tyynymeren keskellä nukutti sikeästi. Oli mukava herätä rauhassa ja nauttia valmiista aamupalasta. Erityiskiitoksen haluan sanoa paikallisista tuotteista aamupalapöydässä.

Arvatkaa, kumpi on naisen aamupalalautanen :)

 

Psst….tämä on myös viime hetken vinkki joulupukin konttiin. Miksi et välillä irrottelisi ja menisi hotelliin yöksi. Suosittelen lämpimästi hotelliyön varaamista vaikkapa läheisellesi, sillä hänkin voi rakastua hotelleihin.