Korkokenkä-ihminen

Joka kevät ja kesä kauppoihin ilmeistyy ihania tennareita, balleriinoja ja kesälenkkareita ja alan haaveilla keveämmistä uusista kengistä. Värikkäistä, helposti jalkaan sujahtavista ja rennoista kengistä, jotka näyttävät hyvältä minkä tahansa vaatteen kanssa. Ennen kenkäkauppareissua ihailen jo muiden kenkiä, uusia ja vanhoja, miten ne näyttävätkään trendikkäiltä ja mukavilta. Varmasti minunkin kenkävarastossa olisi tennareille tilaa.

Sitten tapahtuu seuraavaa. Menen kenkiä myyvään liikkeeseen. Kiertelen hyllyjen välissä ja sormeni hivelevät uusia tennareita. Mielessäni näen uudet ballerinat mekon tai farkkujen kanssa. Sovitankin useampaa paria. Reippaasti kengät kantoon, kassalle ja sitten poistun kaupasta uusien korkokenkien kanssa :). En ymmärrä, mitä joka kerta tapahtuu. En vaan voi vastustaa korollisia kenkiä. Omistan parit (lue: aika monet) korkokenkät, saappaat ja nilkkurit. Käytän useampia niistä viikottain. Vaihdan jopa työpäivän aikana yhdet korkokengät toisiin.

Ai miten niin uudet kengät? Nää on vanhat, et vaan ole nähny näitä aikaisemmin :)
Mökkeily ei ole kengistä kiinni :)

Tässä yhtenä päivänä tein vaatekaappia siivotessani löydön kenkälaatikosta. Siellähän olikin yhdet unohdetut ballerinat. Aivan, miten voi unohtaa kengät kaappiin, en ymmärrä. No otin sitten tämän unohdetun parin heti käyttöön ja suureksi pettymyksekseni kenkien pohjan liimaus petti heti parin käytön jälkeen. Nyt on jälleen tehtävä tennareiden ostoyritys.

Suosikkikorkkarit

Minkäs sille voi, olen korkokenkä-ihminen :).