Myötätuulenmäki

Myötätuulenmäki on oikeastaan sellainen haaveiden paikka. Sellainen, jossa kesäiltaisin voi istua omalla terassilla ja huomata auringonlaskusta, miten ilta tummuu yöksi ja silti on lämmintä. Lämpimästä huolimatta istun siellä terasilla vilttiin kääriytyneenä kahvimuki kädessä ja nautin. Se on kuitenkin oikea paikka, joka on vielä lumihankien alla oleva vehreä sekametsä. Ja sitä metsää on paljon :).

Nykyisen kodin keittiönpyödän ääressä haaveillaan, suunnitellaan ja piirretään kuvia siitä, miten tuonne omalle terassille pääsisi istumaan. Sinne on vielä matkaa ja tiedän, suunnittelukin vaatii aikaa, mutta into on silti kova. Rakennussuunnitelma hioutuu paremmaksi joka kerta, vaikka millimetripaperia ja suunnitteluiltoja on takana jo monia.

Myötätuulenmäki tulee varmasti kertomaan monin tavoin rakentamisesta. Se kertoo tärkeistä ja rakkaista ihmisistä ja asioista, jotka hymyilyttävät vielä seuraavanakin päivänä. Ja uusista harrastuksista, projekteista ja kokemuksista, että voi sitten kiikkutuolissakin hymähtää tyytyväisenä niille kaikille. Ja Italiasta, kahvista, leipomisesta, kaikesta mahdollisesta.

Tervetuloa siis mukaan Myötätuulenmäkeen. Ai niin, melkein unohdin kertoa, mie olen Marjukka :).