Sielu lepää

Mie oon kotoisin Kerimäeltä ja se on miule aina se paikka, jonne kaipaan. Siellä odottavat rakkaat ihmiset, vanhemmat ja veli perheineen sekä mieluisat paikat ja odotan aina kovasti viikonloppuja kotimaisemissa. Ne viikonloput on yleensä jo valmiiksi täyteen ohjelmoituja, niin kuin oli viime viikonloppukin. Ja sehän on parasta.

Herkkuja Savonlinna Herkku-Pekassa

Sain tavata viikonloppuna aivan hurmaavan Sulon. Olin jo ennen tapaamista kuullut Sulosta ja hyvin kypsän aikuiseen tapaan kinusin äidiltä, että minun on ehdottomasti päästävä tapaamaan Suloa. Ja äitihän järjesti.<3. Kiitos myös Tanjalle ja Iidalle, että pääsin Suloa katsomaan.

Eikö olekin suloinen :)

Kerimäen viikonloppuun kuuluu yleensä tiluksien tarkastus mökillä. Mökki on vielä talviunessa. Silti sinne pitää päästä ihmettelemään talven vaihtumista kevääksi ja kesäksi. Jos se vaikka nopeuttaisi kevättä ja pian pääsisi mökkisaunaan ja maailman parhaisiin löylyihin.

Meille on myös muodostunut tavaksi sunnuntaisin lähteä porukalla kävelyllä tai oikeastaan metsäseikkailulle. Reitti valitaan aina päivän mukaan ja kesällä seikkailu voi viedä pitkällekin. Sitkeästi kummilapsetkin taivaltavat metsässä, vaikka vastaan tulisi suuria mäkiä tai ojia. Jokaisen mäen päällä voi aina odottaa jotain salaperäistä tai metsä voi tarjota uusi asioita seikkailjoille, kunhan välillä malttaa vain pysähtyä.

Metsäseikkailulla