SÖIN KALAA? 😳

Joo, niin mä tein! Viime keskiviikkona. Ensimmäistä kertaa sitten viime joulun. 

Kävin edeltävänä päivänä Jutan kanssa kaupoilla ja siinä kaverin syödessä lohileipää mulle herätys ajatus siitä.

Oispa kalaa.

Juteltiin siitä, että alkaisin taas syödä kalaa ja vielä kotonakin mä mietin, että pitäiskö? Pitäis! Tässä kohtaa mä ymmärsin, että eihän kukaan muu välitä siitä paskanmarjaakaan jos mä syön tai en syö kalaa. Se on täysin mun päätettävissä ja jos mun tekee mieli syödä kalaa mä voin sitä syödä! 

Tähän taustalle siis se, että mä en ole syönyt yli 3,5 vuoteen punaista lihaa, yli vuoteen vaaleaa lihaa ja nyt jouluna tulisi vuosi täyteen siitä, etten ole syönyt kalaa. Punaista lihaa en tarvitse, eikä sitä tee mieli ja sama juttu on kanan kanssa, mutta kala oli  mulle henkilökohtaisesti vaikein, koska se on oikeasti todella hyvää. 

Keskiviikkona äiti oli tehnyt tonnikalakiusausta ja siinä mä sitten tuijottelin sitä, että onko nyt se hetki. Syönkö mä tota vai en. Uskokaa tai älkää, mutta se hetki oli niin jännittävä ku voi vaan olla. Mä sitten söin sitä kalaa, oli hyvää. Söin myös perjantaina kalaa, lohta.

Ja niin, mites sitten tästä eteenpäin? No mun elämä jatkuu pääpainotteisesti kasvissyöjänä(+maitotuotteet), mutta jos mun tekee mieli syödä kalaa niin mä voin sitä syödä, omalla luvalla, niin hassulta kun se kuulostaakin 🙈🐟

210 sanaa kalasta,

Emmi

Kansikuva on sivustolta iEmoji.com