All in.

Askel kohti tuntematonta...TAAS.

Nyt sitä ollaan taas uuden alussa, tilanne on uusi, paniikkia on aavisteltavissa ja fiilikset ovat täysin uudet ja ehkä vähän kauhunsekaiset. Viimisiä päiviä viedään nyt täällä palkkaduunissa liikuntakeskuksella ja siirryn yrittäjän arkeen heti 1.10.2016 ! Olen innoissani että pääsen tekemään vihdoin kokopäiväisesti sitä mitä olenkin jo jonkin aikaa tavoitellut, ja kova työ palkitaan vihdoin. Sain juuri raportit/päättötyön palautettua kouluun ja odotan jännittyneenä loppukoetta ja näyttöä. Paniikkia lähinnä aiheuttaa kysymykset ulkopuolisilta ne yleisimmät : Miten sulle riittää asiakkaita? Pt:itä on niin paljon. Miten saat itsellesi näkyvyyttä? Olen alkanut jo toukokuusta asti pikkuhiljaa harjoitusasikkuuden ohessa tekemään "oikeita" valmennuksia, ja olen siis rehellisesti mainostanut itseäni vielä OPISKELEVANA personal trainerinä, ja pitänyt hintatason myös sen mukaisena, vaikka useammathan ottavat jo täyden hinnan. Koen että se olisi epäreilua, koska olenhan ollut parturissakin joskus opiskelijan käsittelyssä ja työt ovat olleet -20%, joten lähinnä pidän tässä kohtaa tärkeänä että saan niitä asiakkaita, puskaradio laulaa ja työhöni ollaan tyytyväisiä. Minulla onkin muutama huikea tapaus nyt hellässä"käsittelyssäni", ja jo ensimmäisen kuukauden jälkeiset tulokset ovat olleet hienoja. Huomaan että mitä enemmän teen duunia asiakkaiden kanssa, ja tulee niitä onnistumisia, sitä enemmän mun fiilis vahvistuu että tää on just sitä mitä mä haluan tehdä! Liikutun aidosti onnistumisista ja tulen iloiseksi, että mun neuvot/ohjelmat/treenit tms valmennukset ovat auttaneet mun asiakkaita kohti parempaa,terveellisempää elämää!

Onhan se pelottavaa että tässä ollaan nyt ihan yksin, ja vastaan itse itsestäni ja bisneksestäni: mutta kuinka hyvältä se toisaalta tuntuukaan! Olen valmis jakamaan vaikka mainoksia ovelta ovelle, olen oikeastaan valmis mihin vaan, kilpailu on kovaa mutta luulen että pääsen tässä kisassa aika lähelle sitä maaliviivaa. Vahvuuteni on omakohtainen kokemus painonpudotuksesta, elämäntapojen totaali remontoimisesta, lihasten kasvatuksesta (lähtötilanne nolla) ja uskon todella että minulla on paljon annettavaa tälle ammattille. Se taas siitä mainostamisesta,nyt muihin juttuihin...

Omat esikuvani julkisuudessa/blogimaailmassa ovat Fitnessurheilija/personal trainer/bloggari Eveliina Tistelgren, Bodyfitnesskisaaja/Bloggari/personal trainer Oona Tolppanen ja maailman ihanin Jutta Gustafsberg joka tuskin esittelyjä kaipaa. Eveliinaa oon seurannut jo jonkin aikaa ja iloisuus ja positiivisuus huokuu hänestä, sekä se liikunnan/tekemisen ilo, harrastetaan rankkaa lajia, mutta terveys edellä. Oona Tolppanen on huikea sporttimimmi ja diggailen hänen treenivinkeistään sekä asenteesta jolla hän kertoo ja valistaa nuoria ravinnon/treenien suhteen. Ulkonäköpaineet romukoppaan ja liikutaan hyvän olon ja terveyden takia, hyvinvoiva kroppa näkyy myös ulkoisesti! Ja Jutta, positiivisuus tarttuu ja huokuu aidosti Jutan ohjelmista, Jutta puhuu paljon asiaa ja kävin luennollakin kuuntelemassa "Jutan voima"- kiertueella kun Jutta ja Vertti kertoivat matkastaan tähän pisteeseen, kiertue oli vuosi sitten ja se onkin jäänyt elävästi mieleeni, sillä pääsin tapaamaan Juttaa ja kerroin kokemukseni painonpudotuksesta, ja elämäntaparemontista lavalla kaikille kuuntelijoille! Huippu päivä, Sanna oli sielä Sailan kanssa mun tukena <3

Minä ja jutta Voimakiertueella 2015 <3

Mulla on paljon suunnitelmia jo ensi vuodelle ja tuleville kuukausille, ja toivotaan että ideat käy toteen, eikä jää suunnittelu asteikolle! Mutta toisaalta, aina kun oon jotain päättänyt toteuttaa, oon niin myös tehnyt, ehkä joissakin projekteissa kestää hetken luultua kauemmin, mutta loppujen lopuksi oon kuitenkin pystynyt seisomaan kirjoitusteni takana. Mitäpä oma unelmani kisaamisesta? Siellä se on vielä tallella, polttava halu päästä huipulle. Nyt priorisoin vaan raha-asiat uusiksi koska tulee kaikenlaisia menoja ja rahat ei tällä hetkellä riitä ihan kaikkeen, mutta palaan oman valmentajani luokse heti kun omat hommat pyörii täysillä, koulu on maksettu ja minulla on aikaa keskittyä täysillä omaan kuntoon. Nyt mennään siis omilla opeilla, kiristellään ja kasvatellaan, hitaasti mutta varmasti. 

Blogihiljaisuus kesti taas hetken, mutta lupaan palata täysillä tehoilla kirjoitamisen pariin pian! <<<<oon sunnitellut teille vähän treenejä, sekä ensi lauantaina tapahtuu taas jotain mullistavaa mistä palaan kirjoittamaan viimeistään sunnuntaina! Meille on tulossa pihakirppistä, josta laittelen postausta, sekä Olennaisuuksia-blogin ihana Milka räpsii musta vähän yrityskuvia jotta saan oman näköiset ja esittelykelpoiset Facebooksivut, esittelen ne teille myös sitten kun siellä on jotain mitä esitellä :D En tiedä mitä nää ekat kuukaudet oman ittensä herrana ja ensimmäinen vuosi 2017 tuo mulle mukanaan mutta toivotaan että siitä tulee hieno ja työntäyteinen matka kohti menestystä! Oon optimistinen. Tähän loppuun kuva aamu-unisesta Dieselistä ihan vaan siksi että tuo otus on kovin rakas meille <3 Heh. Mukavaa maanantaita tyypit! -C.