Diivan matkassa ;)

Gettin ready !

Täällä ollaan jo lähtötohinoissa, pakkaukset hurjassa vauhdissa, siivoukset ja viimiset kotihommat vielä kondikseen ja julistan loman viimein alkaneeksi :) !

Hyvillä mielin saan viettää ansaittua lomaa kohta Turkin auringossa, sillä musta tuli just viime viikonloppuna lisensoitu Kuntosalivalmentaja! Mieletön fiilis, ja ylpee oon itestäni. Nyt saan alkaa tekemään saliohjauksia, ja ollaan taas askel lähempänä sitä unelmien ammattia! Kerron myöhemmissä postauksissa koulustani ja sen eri vaiheista, nyt kuitenkin lakkaan miettimästä koulu-ja työhommia ja vaihdan vapaalle, jipii! 

Tätä murua tulee kyllä ikävä <3

Lupasin raportoida teille realistisesti sokeroinnistani ja sen vaikutuksista. Mulla oli sokerointi-väli päivän heitolla 4 viikkoa. Ja huomasinkin jo näin lyhyessä ajassa muutoksia itsessäni. Kyseessä siis  Brassisokerointi, (johon taas henkisesti psyykkasin itseäni 2 päivää :D !)

TÄSTÄ pääset lukemaan mistä oikein on kysymys.

Kommentteja ja faktaa:

  • Ensimmäiset karvat ilmestyivät vasta kun viikkoja oli kulunut jo 2 ! Ihan luksusta, oikeesti.
  • En kärsinyt sisäänkasvaneista karvoista laisinkaan.
  • Fakta pitää paikkansa, toinen kerta sattuu vähemmän. Olin vähän jopa yllätynyt.
  • Karvat eivät ole enää niin paksuja ja vahvoja, kasvu on vähentynyt jo nyt!

Parasta oli se että pystyin jo puhumaan Marikan kanssa päivän kuulumisista ja sanomaan jopa yhden kokonaisen lauseen kesken sokerointia. Rentouduin paremmin, hikoilin vähemmän eikä sokerointi tuntunut enää yhtä hurjalta kun ensimmäisellä kerralla. Ehkä kolmas kerta ei tunnu enää ollenkaan, ja nukahdankin hoitopöydälle ? ... Taitaa jäädä toiveajatteluksi kuitenkin :D Alan pikkuhiljaa kuitenkin diggailemaan toimenpiteestä yhä enemmän, minusta tuntuu että haluan aina pitää paikat tälläisena, on se vaan hyvä fiilis itsellä sokeroinnin jälkeen!

Koska niin vimmatusti tykkään tosta sokeroimisesta varasin ajan myös säärikarvojen sokerointiin, sillä mikään ei ole inhottavampaa kuin lomalla olla sheivailemassa pientä sänkeä joka hemmetin aamu ennen rannalle menoa. Itselläni vuoden 2005 jalkaleikkaus käynnisti jonkun ihmeellisen hormooni toiminnon ja normaalisti vaaleat baby-hair tyyppiset säärikarvani päättivät muuttua silloisen koko kesän kipseissä muhimisen jälkeen mustiksi paksuiksi man-haireiksi, jotka oikeesti on sheivattava joka toinen päivä jos meinaa jalkojansa esitellä julkisesti. Toivon todella että minulle löytyisi apu sokeroinnista ! We will see...

Kulmien kestopigmentointi aloitettiin toukokuun lopulla, ja nyt mulla oli vahvistusaika, jolloin voidaan halutessa lisätä värien voimakkuutta, muuttaa kulmien muotoja tai joku voi myös olla jo ensimmäisen kerran jälkeen niin tyytyväinen pigmentointiin, ettei tarvitse tehdä yhtikäs mitään. 

On tärkeää että sanot ensimmäisen kerran jälkeen reilusti haluatko lisää tummuutta, tai jos sinua askarruttaa esim. kulmien muoto!

Ensimmäisen viikon pigmentoinnin jälkeen tunsin lähinnä pientä kutinaa kulmissa, en kohdannut mitään suurempia paranemis vaikeuksia, rupeutumista tai kiristelyä. Haastavinta oli muistaa rasvailla ja ensimmäisen viikon hikoilukielto tuotti suuria ongelmia treenien osalta :D Kulmat haalistuivat jonkin verran, ja Marikalle laittelinkin paniikissa viestiä viimeviikolla että väriä ei ole tarpeeksi tms. paniikki tekstareita, johon Marika rauhoitteli ja mainitsi vahvistus ajan olevan juurikin sitä varten että asiakas on nyt saannut pällistellä kulmiaan ja jos on omasta mielestä liian vaaleat, tummennetaan väri omaa silmää miellyttäväksi ! 

Kuva lopputuloksesta, väri haalistuu aavistuksen mutta laitettiin tummuutta reilusti lisää, koska tummemmat kulmat miellyttää omaa silmää eniten !

Kerratakseni vielä,miltä se tuntuu? Kyllähän se vähän pistelee, lähinnä tuntuu ärsyttävältä, ei satu vaan alkaa ottaa päähän koska nenää alkaa kutittaa! Toimenpide on hyvinkin nopea ja kivuton.

Ihania lomaviikkoja kaikille lomailijoille ja raskaan työn raatajat: teidän lomat lähestyy ! <3