Elämäni ihmiset!

Kiitollista keskiviikkoa!

Ihan sitä välillä pysähtyy miettimään niitä asioita joista on kovin kiitollinen. Mulla on monta syytä olla kiitollinen. En halua vähätellä nyt ystävien merkitystä tai perheen tärkeyttä (ennen kun mutsi nostaa metelin tästä kirjotuksesta) joten selvitän asiaa teille hiukan. Meidän, siis mun Teemun ja Leonin elämässä on pari sellaista tyyppiä joita ei oikeestaan osaa laittaa minkään kategorian alle, siis joo. Ystäviä joo, muttei samalla tavalla kuin muut, ei ne oo oikeestaan oikeeta perhettäkään, mutta kuuluu vahvasti kalustoon. Ei näitä voi mihinkään lastenhoitaja sanan allekaan laittaa koska nää tyypit on AINA läsnä, hyvällä tavalla. Tarvittaessa tai ilman, pyytettömästi tai pyydettäessä. Ihan joka asiassa. Sekavaa mutta niin totta. Painotan sanoja tärkeät ja rakkaat.

Näistä ihmisistä on pikkuhiljaa aikojen saatossa muodostunut sellasia tyyppejä, joista kannattaa pitää kiinni ja jotka jollain tavalla olen tunkenut sinne "Elämäni ihmiset" lokeroon. Olen kiitollinen että olen koskaan saanut näihin tutustua ja että he vieläkin ovat tässä. Jos kukaan saa koskaan elämässään nauttia tälläisten samanlaisten seurasta on se aika uskomatonta, ja korvaamatonta, vuodesta toiseen, kesät talvet, nää ei häviä mihinkään. Toivon niin sydämeni pohjasta. 

Ensimmäisenä esittelen teille "Uncle Alecin". Kyllä, sillä nimellä me kutsutaan Aleccia. Lekki, Alekki. Musta miäs, nokikeppi. Jep. Jos omaat yhtään rasistisia piirteitä ei me oikeestaan välitetä. Alec on loisto tyyppi, joka omaa mahtavan huumorintajun (tai sit olen outo?). Itseironiaa ei tältä kaverilta puutu ! Leonille Uncle Aek, on jotain korvaamatonta. Aekin kanssa tanssitaan omia -heimotansseja (näkisittepä :D), istutaan suihkussa vaikka kello 2 päivällä loiskuttamassa vettä, ajetaan nurmikkoa, ja halitellaan Aekin sylissä. Huuto on kova, kun pitää lähteä pois Aekin luota tai Alec lähtee pois meiltä kyläilemästä. Ne puhuvat kahestaan omaa outoa kieltään ja jotenkin kummallisesti ymmärtävät toisiaan todella hyvin :D Alecin tarina on hurja ja pelottava, mistä hän tuli ja miten. En kyllästy koskaan kyselemään siitä ja olenkin sanonut monta kertaa että Alecin pitäisi oikeastaan kirjoittaa tästä kirja. Alec rakastaa elämää, ja on onnellinen niin pienistä asioista. Kaverin asenne on vaan niin mieletön, jokaisen tulisi ottaa oppia. Jokainen päivä on ihme- Alec varmaan ajattelee näin jokaisesta hetkestä, ja arvostaa niitä meille itsestään selviä asioita todella paljon. Alec tuli meidän elämään muutamia vuosia sitten Minnan kautta. Alec on ollut suomessa jo jonkin aikaa ja puhuu Suomea jonkin verran, ymmärtää paremmin. Käy kursseja ja koulua, sekä kesäisin on kesäduuneissa. Leonille yks tärkeimmistä, "Uncle Aek!"

A ja L <3
kuvassa myös kummipoikani Samuel ja kummityttöni Jadessa. Jotkut pihakemuthan nää oli !

Kuitenkin on vain 1 ylitse muiden. Joku joka saa Leonin huutamaan riemusta ja kiljahtelemaan onnesta, joku jonka lähtö aiheuttaa hillittömät raivonpuuskat ja itkuraivarit. Joku kenen kanssa saa toteuttaa itseään ja olla "vapaammin"kuin kotona, saa liata kädet mudassa ja uittaa suihkulähteessä, pääsee pyörän kyytiin viipottamaan ja kalliolle kiipeilemään, jokirantaan uimaan ja ojiin kahlaamaan, saa avata ja tyhjentää kaikki keittiönkaapit lattioille sekä pistää kämpän hyrkyn myrskyn, juostaan hippaa sisällä ja ollaan piilosta pyykkituvassa.  Kun aamulenkillä lähdetään torikaffelle käppäämään Karhulan ylämäkeä ja sieltä ylhäältä kaukaa näkyy pyörä tulevan kohti hurjaa vauhtia- valkoinen takki ja räjähtänyt oranssi nuttura, ei Leonia pidättele enää mikään "MINNA MINNAAA"- se huutaa! KYLLÄ. EI OLE MINNAN VOITTANUTTA. Se on jotenkin jopa tälläi äitinä vähän kadehdittavaa, myönnän :D Minna saa aina ne parhaat keppostelu ilmeet ja nauru-hetket ja minä olen se pahis joka tulee ja lopettaa hauskanpidon koska on pakko mennä päiväunille ja milloin mitäkin. Lyömätön kaksikko. En itse ole pyörällä ipana-kuskina oikeestaan ollut ikinä-not my thing kinda juttu, mutta ei oikeestaan oo tarvinnut, Minna vinssaa kesät talvet munkin edestä. Eikä tarvii huolehtia että mä syöttäisin noita omia fitness safkoja Leonille. Tää pikkubataatti haetaan ainakin 2 kertaa viikossa Shellille munkkikaffelle tai toripossoille. Joskus Minna vaan tulee ovesta sisään ja huutaa että tulin hakeen Leonia, kysyn että minne?- Yhteen paikkaan. Niillä on ihan omat jutut. Kissakalliot ja luumupuut mitä mulle ei kerrota. HAH. 

Tässä pompitaan puussa talvella...

Minna tuli mun elämään virallisesti 2007 jolloin äiti laittoi Minnan "katsomaan mun perää"N, kun suuntasin Turkkiin (ylläri) lomamatkalle. Noh siinähän kävi vähän erilailla sitten ja molemmat viettettiin elämämme ystävyyskesä ja se oli sitte siinä. Oltiin ihan erottamattomat ja aika lailla vieläkin. Tätä on tosi outoa nyt selittää ja joku voi ajatella että ei kävis meillä, mutta mun mielestä kesäaamuina (tai oikeestaan ei vuodenajalla väliä :D) on ihanaa kun lähtee hakemaan postia ja kukas se siellä nyplää pihalla kirsikkapuuta ja ajelee nurmikkoa biksut päällä ihan vaan hyvikseen.

Tässä näky 2014 kesällä joka oli pakko ikuistaa. Heräsin ja menin ulos niin siellä se Minna keräsi kirsikoita ja tonki kukkapenkkejä ! :)

Välillä sillä on naama nurmikossa koska "tää syysnurmi tuoksuu niin ihanalle" ja joku aamu se tekee lumienkeleitä. Minna tulee pyytämättä ja pyydettäessä. Mun pihasta on tullut Minnan piha. Ymmärretäköön koska Minnalla oli kiva talo aikanaan eskolassa, josta joutui muuttamaan kerrostaloon, joka ei oo yhtään Minnan juttu. Oonkin ilmottanut että täällä sää tehä pihahommia ja istutella kukkasia. Kukkapenkkiin onkin tässä 4 vuoden aikana istutettu vaikka mitä, sauna on välillä lämmin kuin tilauksesta (vaikket olisi edes pyytänyt,parasta!), puut pilkottu yllärinä ja nurmi ajettu sekä lumet luotu. 

Tää tais olla syksyn fiilistelyä 2015, kuvan nimi on "tuoksuva nurmikko" :D

Eipä tän jutun pointtia oikeestaan voi selventää sen enempää, kaipa halusin vain kertoa omista elämäni ihmisistä, joita on vaikea muuhun lokeroon pistää. Niillä on ihan oma erityinen paikka meidän ja minun sydämessä <3 Ole kiitollinen omistasi minä pidän kyllä kiinni näistä ;)

Minna ja Diesel uimassa <3

Rakkautta <3 -C