Esittely.

Tervehdys kaikille Starbox-lukijoille ! 

Olen täysin uusi kasvo varmasti monille, ja haluaisin kertoa nyt kaikille kuka minä olen,miksi olen täällä ja millaiseen blogiin minut voi yhdistää.

Minähän se.

Olen Kotkalainen, 26 vuotias nainen, täällä syntynyt ja kasvanut, koko ikäni pienessä "kylässä" asunut. Täällä on kuitenkin ihan hyvä olla suvun, lapsuudenystävien ja perheen lähellä, tutuissa maisemissa ! Joskus salaa haaveilen kuitenkin isommista ympyröistä, kaupunkielämästä ja vilkkaudesta. Matkustelu auttaa onneksi tähän vaivaan ja haaveiluun aina hetkeksi. Olen suuri kesän ystävä ja rakastan aurinkoa, kesämuotia ja rantoja, talvessa on omat kauniit hetkensä, kuitenkaan sitä sen enempää hehkuttamatta. ( Nyt mennään kovaa kohti kesää joten unohdetaan se talvi sinne taakse taas joksikin aikaa! )

Perheeseeni kuuluu pieni Leon poika joka täyttää syyskuussa  2 vuotta, avomieheni Teemu ja englanninbulldoggimme Diesel. Asumme omakotitalossa ja olemme olleet yhdessä kuutisen vuotta. Mieheni on sähkömies ja itse tällä hetkellä työskentelen Kotkan liikuntakeskuksella, ja kouluttaudun siinä sivussa Personal trainerin ammattiin. Taskussa jo hyvinvointivalmentajan paperit ja kuntosalivelmennuksen tentit lähestyvätkin kovaa vauhtia. Suunnitelmissa perustaa oma yritys jossain siellä tulevaisuudessa.

Kuva on yksi lemppareistani! Leon on kuvassa yksivuotias.

Blogiharrastus muodostui minulle todella tärkeäksi pari vuotta sitten, kun aloin sitä kirjoittelemaan ensin bloggerissa, sen jälkeen Lilyssä. Todellinen käännekohta elämässäni tapahtui 2014 Leonin vauva-aikana. Olin isoimmillani ja painoni oli vauvan myötä noussut huimiin melkein 100 kilon lukemiin! Olin jokseenkin masentunut ja onneton, päätin tehdä asialle jotain ennenkuin olisi liian myöhäistä, onnistuin elämäntaparemontissani ja siitä about 9 kuukautta myöhemmin olin 42 kiloa kevyempi ja matkalla kohti fitness-kisoja. Samalla matkalla ollaan edelleen ja nälkä vaan kasvaa syödessä, sillä tähän lajiin rakastuu vaan päivä päivältä enemmän, Nykyään käyn aktiivisesti kuntosalilla ja lenkkeilen. Ulkotreenit, toiminnallinen harjoittelu ja hyvänolon tavoittelu on arkipäivääni. Rakastan hyvää terveellistä ruokaa, josta tulee hyvä olo, osaan myös herkutella aina silloin tällöin kun koen sen tarpeelliseksi, mutta pääosaa elämässäni näyttelee kaikinpuolin terveellinen elämäntyyli. Tästä ja tästä klikkaamalla pääset lukemaan lisää muutoksestani ja elämäntapa remontistani ! Kuvista sen verran että älkää toverit panikoiko ! Järkkäri on tilauksessa, ja tulossakin. Opinko käyttämään sitä onkin sitten toinen juttu, mutta lupaan yrittää. Siihen asti saatte nauttia mun hienoista puhelimella otetuista kuvista, heh. 

Kuvassa rakas bulldoggimme Diesel <3

Blogini on etsinyt jo jonkun aikaa suuntaa, ja olen miettinyt miten lähden tätä minulle tärkeää harrastusta kehittämään. Starbox avasi ovet blogilleni ja tarjoaakin näinollen loistavat puitteet bloggaamiselle! Next Level on hyväntuulinen blogi, jossa pääset seuraamaan matkaani kohti suuria tavoitteita, saat terveellisiä vinkkejä reseptikirjaasi, sekä pääset treenaamaan monipuolisesti niin sisällä kun ulkonakin ! Saatan myös kirjoitella kauneuteen liittyvistä asioista, ja arjen tohinoista. Olit sitten jumppakinkku tai sohvapottu, olet tervetullut ! Toivon että Next level tarjoaa jokaiselle jotakin, ja toivotan mukavia lukuhetkiä <3

Rakkaudella: C.