Gimme that sugar!

Luulitte että kyse on herkuista? Noup.

Vois ollakkin, mutta tarkoitukseni on tehdä vähän rapsaa tähän siitä god damn sokeroinnista. Nyt oli mun kolmas kerta ja KYLLÄ, olen koukussa. PAHASTI. Kirjoittelin aikaisemmin kuinka lupaan teille raportoida mun first-time-ever sokeroinneista täällä yhtään kaunistelematta tai huiputtamatta, miltä se tuntuu, plussat ja miinukset tms. (Kuvia ikävä kyllä ei tule, ehkä ymmärtänette syyn.)

Ihana ja kotoisa kauneushoitola Diiva !

Pääsin ekaa kertaa Jennan käsittelyyn Diivassa. Kotona fiilis oli hetken taas sellainen "skippaan tän, en haluu", mutta jotenkin sitten sain itseni taas raahattua brassi-sokerointiin. Jenna on miellyttävä persoona ja ammattimainen asiakaspalvelia, ja sai mut rentoutumaan, ihan niinkuin Marikakin. Tilanne oli neutraali ja ammattimainen jälleen kerran, vaikka kaikki olikin siinä esillä, levällään k-i-r-j-a-i-m-e-l-l-i-s-e-s-t-i. Huomasin jo parin kerran jälkeen että karvan kasvu on hidastunut ja harventunut selkeästi, eikä karva ole enää paksua ja jouhimaista.

Diivan ihanat tytöt <3

Kolmas kerta oli tähänastisista helpoin ! Ihmettelin itsekin. Toimenpide oli nopea ja melkeinpä kivuton. Ekat vedot olivat taas ne pahimmat mutta ääntäkään en päästänyt. Yksi kirosana päästyi nivusten kohdalla ja selvisin superhienosti. Vähän jo innolla odotan seuraavaa kertaa salaa...

Muutamat huomiot tähän väliin jotka oon pannut merkille ! 

  • Karvan kasvu hidastunut huomattavasti, huoltoväli voi olla 5-6 vkoa helposti
  • Karvan laatu muuttunut, ohentunut
  • Selkeesti pehmeämpi iho kuin ekan kerran jälkeen
  • Ei satu enää, tuntuu lähinnä pieniltä nippasuilta

Pistin merkille että Diivassa on myynnissä erittäin edullisesti Dermal-sarjan kasvohoito tuotteita! Naamioita löytyy jokaiselle ihotyypille. Hemmottele itseäsi näillä naamioilla tai kipase hakemassa vaikka lahjapussiin. 

Jos vieläkään et uskalla varata aikaa sokerointiin lukaseppa mun edelliset postaukset TÄSTÄ, TÄSTÄ  ja TÄSTÄ. Homma oikeesti helpottuu aina seuraavalla kerralla, ja kerran kun on kokenut tän fiiliksen joka sokeroinnista jää, unohdat höylät,epilaattorit ja kotikonstein käytettävät vahaliuskat laatikon perälle, LUPAAN! EI muuta kun sokerointi-aikoja varailemaan, vielä on kesää jäljellä. 

Kauneushoitola Diiva, Peurantie 21, Kotka Marika 040 183 60 33 (lomalla) Jenna 045 144 05 40.

Tulossa pian kivoja juttusia ja pari esittelemisen arvoista juttua, stay tuned ! - C.