Time out.

Ihanaa aurinkoista perjantaita toverit !

Aurinko paistaa ja lunta ei näy enään missään, linnut laulaa ja fiilikset on odottavat koska kesä on jo ihan kulman takana. JES. Nyt on muutenkin odottavat fiilikset täällä, koska viimein mun kamera on saapunut JIHAA! (Noudan sen vaan heti kun kiireiltäni kerkeän.) Toinen kiva juttu on se, että 52 päivän päästä lentsikka suhauttaa helsinki-vantaalta Turkin aina yhtä ihanaan Marmarikseen, ja jee; MÄ oon sen kyydissä ! Jos joku joskus on seuraillut mun kirjoituksia me (minä ja Claire) tehdään tää tyttöjen reissu kolmesti aina vuoden aikana, ja vähintään yksi näistä tapaamispaikoista on Marmaris. Claire oli suomessa viimeksi jotain puoli vuotta sitten ja nyt on taas aika valmistautua iloiseen jälleen-näkemiseen ! Lipput tulostettuna ja all ready to go, palaan tähän aiheeseen lähempänä fiilistely päivitysten kera <3 (Tuskin maltatte odottaa, tiedän.)

Ihana keväinen maisema pyöräretkellä <3

Nyt oon alkanut punnitsemaan asiota hieman uudelleen, koska rehellisesti sanottuna, mun rahatilanne näyttää aika huonolta. Vei kuukausien säästämisen ja kirppistelyn että sain rahat kasaan lomamatkaa varten, jonka todella olen ansainnut, ja tuntuukin tosi kivalta että on nyt jotain jota odottaa. Töitä tein 134 tuntia viime listaan, siihen päälle PT-koulujutut ja tentit, omat treenit, ystävät ja parisuhde/perhe? (Mikä se on?) Voin sanoa että hiukan tekee tiukkaa nyt kyllä. Rahallisesti koulu vie mun kk tuloista isoimman osan, kakkosena Leonin tarhamaksut ja muut laskut, ja oma harrastus tulee kolmosena, ja mitään ei jää jälelle. Itselle en oo ostanut mitään kivaa sataan vuoteen ja tosiaan myymällä omia vanhoja kenkiä, vaatteita tms. kodin ylimääräistä sisustus-roinaa oon tienannut matkakassan. Tätäkö tää nyt on? 

Leon ja lempparipyörä :) !

Päätin juteltuani valmentajien kanssa ottaa aikalisän. Tarkoittaa sitä että pikkuhiljaa pudottelen painoa itsekseen sinne kohti 52 kiloa. Vuoden lopussa katsotaan raha ja kunto-tilannetta uudelleen ja mietitään kuinka jatketaan. Mennäänkö vielä kohti niitä 2017 kisoja vai siirretäänkö vuodella eteenpäin, ja hoidan koulun ensin läpi jotta keskittyminen olisi täysin siinä kisatavoitteessa ja saisin revittyä itsestäni ehkä enemmän kuin tällä hetkellä. Nyt tuntuu että ajatukset leviää joka suuntaan ja koulu stressaa, työt hoituu vähän säästöliekillä ja perhe siinä kaiken sivussa. Kuuntelen nyt itseäni ja katsotaan rauhassa asiaa uudelleen siellä vuoden loppupuolella. Tämä päätös tuntuu hyvälle. Plussana vielä se että kuntohan kehittyy parhaaseen suuntaan koko ajan ja paketti kiristyy, lopetan vaan asiasta stressaamisen ja valmennusmaksut ovat tauolla joten saan hetkeksi keskittyä siihen koulun maksamiseen, joka vie ison taakan harteilta. Hyvillä fiiliksillä vaikka tietty harmittaa varmaan enemmän jos vuodella joutuu kisatavoitetta siirtämään. 

Ootan superinnolla sitä kameraa, believe me !

Kunnosta ja ohjelmista sen verran että painoa en seuraa mitenkään orjallisesti, käyn vaa-alla kahden viikon välein ja viimeksi se oli 58 kilon luokkaa. Syön kiristetyllä ruokavaliolla pieniä annoksia ja hiilarit on siirretty sinne päivän loppuosaan. Aamu aerobiset hoidan aamulla kun vien lasta tarhaan, hölkkälenkki n. 30 minsaa joka aamu. Hiittejä mahtuu viikkoon kaksi ja salitreenejä 5. Viikossa mulla on 1 täysin vapaa lepopäivä. Hierojalla käyn n.3 viikon välein ja onkin ollut superhienoa huomata kuinka iso apu tälläisesta kehon-huollosta on ! Päänsärky ja lihasjumit on tipotiessään. En koe mitään paineita jos en pääsekkään kalenterin mukaan treeneihin, teen pitkän päivän töissä ja en jaksakkaan enää lähteä salille, mun maailma ei kaadu siihen. Osaan nykyään kuunnella kroppaani jos se on ylirasittunut tai liian väsynyt, en pakota itseäni mihinkään ja osaan levätä. Tykkään aidosti tästä hommasta ja tälläinen tahti sopii mulle ja tuntuu sikasiistille että saan treenit sovitettua mun kalenteriin kaiken härdellin keskelle ja saan oman hetken jolloin saan tehdä sitä mistä tykkään eniten, näin mä sen ajattelen. Maastavedossa lähti viimeksi ilman Jounin tsemppausta 85 kiloa, 90 kiloa oon sieltä vetänyt, siis vähän jäi kaivelemaan ;) Leukoja ei mee vieläkään kun se yksi, tää on vielä työn alla koko homma. Juoksua oon alkanut nyt tosissaan kehittämään ja 4,5 km menee jo heittämällä, se on aika upee fiilis koska en oo ikinä IKINÄ juossut tai tykännyt siitä erikoisemmin. Täysillä mennään siis treenien suhteen !

Pojat pihahommissa, makkarapalkalla !

Pihahommat alkaa meillä tossa vapun jälkeen ja pääsen suunnittelemaan taas kivaa kesäpihaa ja hiekkalaatikon paikkaa. Hyvillä fiiliksillä kohti vappua <3 

Haluankin toivottaa teille kaikille ihanaa vappua, herkutelkaa ja rentoutukaa, paistakaa munkkeja, puhaltakaa ilmapalloja! Palaan kirjoittelemaan heti ensiviikolla kun saan kuvia koneelle, meillä onkin sunnuntaina mun järkkäämä ystävä vappu-brunssi ! Luvassa siis herkullisia juttuja.

Tasan vuosi sitten meillä oli tällänen meininki !

Klara Vappen! -C-