Jokaisessa naisessa asuu pieni Diiva !

U r such a Diiva!

Jokainen nainen rakastaa laadukkaita kosmetiikkatuotteita, hemmottelevia kasvohoitoja, kauniita rakennekynsiä, räpsyripsiä, ja lähinnä kaikkea kauneuteen liittyvää. Oli se sitten turhamaista tai ei, käytämme usein monia kymppejä tai satasia kuukaudessa erilaisiin ehostaviin hoitoihin tai huoltoihin. Jokainen nainen joka käyttää kauneushoitolaa, kynsi-studiota tai kampaamoa, usein käyttää samaa paikkaa aina uudestaan saatuaan rahoilleen vastinetta ja parasta palvelua. Kaverit ihastelevat sun uusia kynsiä ja kyselevät laittajaa, töissä hehkutat kuinka sait ihanan kasvohoidon ja hyvin muotoillut kulmat. Jos taas käy toisinpäin, jotain menee pieleen tai palvelu tökkii, asiasta saa kuulla kaikki ja paikkaa kartetaan kuin ruttoa ! Tällä tyylillä rakentuu asiakaskunta aika pitkälti, puskaradio laulaa, ja näin pienellä paikkakunnalla kuin Kotka, se todella toimii.

Mallikynsiä...

Minä astelin aikanaan ( jos oikein muistan vuosi oli jotain 2010?) ensimmäisen kerran ikinä kauneushoitolaan laitattamaan geelikynsiä. Sain kuulla että mun kaveri vuosien takaa on pistänyt yrityksen pystyyn ja laittaa kynsiä omassa hoitolassaan Kotkan korelassa. Siitä oli aikaa kun olin viimeksi edes kunnolla jutellut tän ihmisen kanssa ja siinä kynsiä rakennellessa päivitettiin kuulumiset ajan tasalle ja aika lenti kuin siivillä, ihan niin kuin silloin joskus pikkutyttönä. Sain ihanat kynnet ja parasta juttuseuraa, muistaakseni vielä pienimuotoisen meikki-esittelyn ja varasin uuden aikani samantien. Olin rakastunut. Mun mielestä sen tietää kun löytää jotain sellaista mistä ei halua luopua, koski se sitten poikaystävää, kampaajaa tai juurikin kauneushoitolaa. Mun mielestä ensimmäinen asia jonka pitää pelata tässä bisnes-suhteessa on luottamus, usein kerrot ja juttelet paljonkin luottamuksellisia asioita siinä joskus tuntejakin odotellessasi työn valmistumista, et varmaan halua että asiat leviävät muualle. Toinen juttu tietenkin on se, että saat hyvät,laadukkailla tuotteilla, ammattitaidolla tehdyt ja kestävät työt rahoillesi vastineeksi, tuskin haluat maksaa monia kymppejä heikosta ja huonosta työnlaadusta? Nyt on vuosi 2016, ja olen vieläkin Kauneushoitola Diivan asiakas. Joskus saattaa olla etten käy pitkään aikaan ja joskus käytän palveluita useammin, mutta en koskaan käy muualla, miksi vaihtaa parasta.

The true DIIVA yrittäjä/omistaja, kauneusalan monitoimi-ammattilainen Marika Salovaara, pisti Kauneushoitola Diivan pystyyn vuonna 2009, Kotkan Korelaan. Marika on kouluttautunut monitaituri, häneltä luonnistuu kynnet, ripset, sokeroinnit, suihkurusketukset, pigmentoinnit, u name it, she can do it ! Marikan ideana onkin että hänen hoitolansa tarjoaisi asiakkailleen mahdollisimman monipuoliset ja kattavat kauneuspalvelut, kaikki kauneuteen liittyvä saman katon alla! 

Kauneusalan monitaiturit !

Marika on luonut kestäviä asiakas suhteita ja pysyvän oman asiakaskunnan. Diivan tiimiin liittyi 3 vuotta sitten iloinen vahvistus, Jenna Käiväräinen. Jenna tekee laidasta laitaan kaikkea, ja kouluttautuu koko ajan lisää. Tytöt ovat kiistämättä rautaisia kauneusalan ammattilaisia ja iloisia palveluhenkisiä persoonia. Diivaan on aina ilo astua ja oon monta kertaa miettinyt että jos pitäisi sanoa jotain huonoa mainitsisin sen kuinka posket ja naama on kipeanä siitä nauramisesta ja hymyilemisestä joka tarttuu Diivan ihanasta ilmapiiristä! Hemmottelua arkeen, tää todella on sitä.

Nyt alkaa mun sokerointi kausi, ja tuun raportoimaan teille kaiken. Huollot, fiilikset, vaikutukset ja tulokset. SOKEROINTI, tästä lähtee 12.5 ensimmäinen aikani sokerointiin ikinä:

Brassisokerointi, eli pientä jännitystä ilmassa. Ystävät on pelotelleet että eka kerta on aika kauheeta, siellä on sanottu että hammaslääkärikin on juhlaa tähän verrattuna, joten kieltämättä fiilikset olivat jännittyneet kun astuin liikkeen ovesta sisään. Aihe on varmaan aika kohdallaan nyt, koska kesäkin lähestyy ja jos on ahkera höylän kuluttaja niinkuin minä, ajattelee varmasti että olisipa jokin toinen ratkaisu. Huhuissa väitetään myös sokeroinnin vähentävän karvankasvua sekä muuttavan sen laatua ohuemmaksi.Jos kaikki väitteet pitävät paikkansa, kehuttu ja suosittu sokerointi-trendi ottaa paikkansa myös mun kalenterissa pysyvästi.

Diivassa käytetään sokeroinnissa Patentoitua Alexandria-merkkistä tuoteperhettä !

Fiilikset olivat sekavat kun Marika neuvoi nousemaan siihen pöydälle ja ottamaan pikkuhousut pois. Suojaksi ei tullut peittoa niinkuin hierojalla, olo oli aika "paljas". Vieressä oli peittoverho, ja ikkunoissa sälärit kiinni sekä kauneushoitolan ja kassan erottavassa ovensuussa oli verhot suljettuna. Marika neuvoi koko ajan miten minun tulisi olla kertoi selkeästi mitä oli tekemässä. Unohdin myös nopesti olevani puolialasti, koska Marika jutteli ja kyseli minulta kuulumisia, nolosta tilanteesta tulikin äkkiä hyvinkin neutraali ja ammattimainen. 

Kuvassa tehdään viimeistelyä, kumihanskat olivat kädessä koko toimenpiteen ajan.

Pari faktaa sokeroinnista:

  • Ensimmäinen kerta sattuu eniten.
  • Höylän käyttäjä pääsee nauttimaan sokeroinnin tuloksista täysin rinnoin vasta käytyä 2-3 kertaa sokeroitavana. Tämä johtuu siitä että höylätessä karvasta tulee tylppäpäinen, ja se tarttuu huonommin sokerimassaan, kun taas puolestaan luonnonkarva kasvaa neulamaisesti, ja näin ollen irtoaa terhakkaammin.
  • Ikinä ei voi sanoa kauan joutuu käymään säännöllisesti jos haluaa pysyviä tuloksia, jokainen on yksilö tapaus, sama koskee huoltoväliä!
  • HUOM! Kotisokerointi on kaikkea muuta kuin mitä hoitoloissa käytetään, valitse ammattilainen.

Näin sokerointi tapahtui: 

  • Iho puhdistetaan.
  • Talkkia lisätään, koska ihon pitää pysyä kuivana ja karva erottuu paremmin.
  • Sokerointi sokerimassalla.
  • Viimeistely hoitavalla suihkeella ja rauhoittavalla voiteella.

Ensimmäinen kertani sokeroinnissa, kommentteja:

HUH! Aikaa meni 40 min. Luulin aluksi ensimmäisen vedon jälkeen että kuolen, sattui aluksi niin paljon! Huomasin pian että mitä rennompi olen, enkä ajattele että kohta se vetäsee, sattui vähemmän. Marika sai oloni rennoksi ja en ajatellut ollenkaan enää tilannetta noloksi, tossä se kyllä unohtui kun piti purra ekat 10 min hammasta yhteen. Kuuma siinä tuli, ja fiilikset oli kuin kovan juoksulenkin jälkeen kun sokerointi oli valmis, helpottunut, väsynyt ja onnellinen. Myönnettäköön että ikinä, ei siis ikinä ole ollut tän tuntuiset paikat ja super pehmeä iho sekä siisti bikiniraja tekee ihmeitä myös mielelle! Suosittelen kokeilemaan, tälläistä tulosta ei saa muilla menetelmillä. Ole avoimin mielin, asenne ratkaisee. Unohda kainostelu, tämä on jokapäiväistä työtä sokeroijjalle, mikään ei siis ole noloa mitä tilanteessa tapahtuu. Ensimmäinen kerta sattuu, eikä siihen oikein voi valmistautua mitenkään, koita kestää vaan :D ! 

Seuraava aika sokerointiin/huoltoon on 8.6 ! Tulossa myös kulmien kestopigmentointia ja muuta mukavaa ;)

 Kuvaa klikkaamalla pääset Diivan Facebook-sivuille !

Kaunista viikonloppua toverit <3 - C