Kesää ja kiirettä!

Kesämoikut!

Im alive! Joudun pahoittelemaan ensiksi, että blogini on jäänyt huomiotta kokonaiset 2 viikkoa kirjoittamatta mitään! Lupaankin korjata asian ja selittää miksi näin.

Leon Maxmilian nauttimassa rantsulaiffista!

Se aika mitä en ole ollut duunissa, oon työstänyt mun koulujuttuja ja tulevia työsuunnitelmia. Siinä kaiken keskellä oon yrittänyt tasapainoitella perhe-elämän ja omien treenien kanssa, sekä järkätä aikaa ystävillekin. Mulla oli tossa muutamat vaparit ja käväisin meripäivilläkin, ja nollasin pään ja latasin akut ihan toden teolla! Torstai päivä meni paraatissa edustamassa Hyväntuulen kuntoklubia, ja siitä palauduttuani hengailtiin Leonin kanssa lähinnä metrilaku ostoksilla ja pehmiksillä. Perjantaina käytiin katsomassa kojuja ja ostettiin herkkuja, kierreltiin Kotkaa ympäri ja nautittiin meripäivä humuista ihan mehulinjalla.

Leon oli onnellinen kun isi tuli työmatkalta Lauantaina!

Lauantai koitti ja Teemu tuli kotiin työmatkalta Damista, ja kyllä oli pieni poika (sekä äiti) onnellinen kun saatiin isi kotiin viikon reissulta! Oltiin suunniteltu likkojen kanssa että lauantaina lähdetään bilettämään ja sään suosiessa suunnattiin terdeille ja teltoille meripäivä-alueelle, tietty puiston kautta,hah! 

Meripäivä muijat!

Vaikka kuinka onkin joskus ihan jepaa noi biletystouhut, mutta kyllä mun täytyy sanoa että omassa elementissäni oon enemmän nykyään kun pääsen hyvällä ololla treenaamaan ja purkamaan fiiliksiä sillä terveellisemmällä tyylillä. Mun palautuminen on käynnissä vieläkin ja olot on hieman huterat edelleen. Eilen kävin jo spinningissä ja olkapäät treenaamassa, mutta ei todella voi puhua täysistä tehoista. Ihan hirvittää että kohta ois jo Blockfestarit eessä, mutta jää kyllä se drinksuttelu tolle Hennalle melkein kokonaan, niin pyllylleen meni mun sunnuntai sielä sohvan nurkassa itseään keräillen :D

Tästä hommasin varmaan sen hedarin... :D

Pakko todeta että nähtyäni Youtubessa taannoin videon jossa tyttö kihartaa hiuksiaan pillien avulla, SE TODELLA TOIMII! Sain juuri sellaiset ns. afrokiharat joita havittelin, ne olivat niinkin villit että oli pakko kuumuuden takia kieputtaa ne ylös ponnarille ja tälläiselle piikkitukkaiselle suoraletille tää oli ihan luksus juttu!

Kieputin kostean hiusortuvan yksi kerrallaan pillin ympärille ja sidoin sen bob-pinneillä päähän kiinni, annoin olla yön yli ja tadaa! Kiharat olivat todella pientä säkkyrää, availin ne auki,lisäsin muotoilu tuotteita ja tulos oli tämän näköinen...

Mulla on nyt monta juttua tuloillansa, yks ehkä aikaa vaativimmista on mun hinnasto jonka julkaisen pian. Oon laatinut erilaisia PT-paketteja ja treenijuttuja joita rupean työstämään pian. Yhteistyö ryhmää tulossa myös tossa syksyllä erittäin osaavan ja ammattitaitoisen Personal trainerin kanssa ;)

Nauttikaa vielä ilmoista kun kerkeätte! PUS <3 -C.