Kulmat ojennukseen kestopigmentoinnilla?

Heippa!

Mitä vanhemmaksi tulee, sitä mukavuudenhaluisemmaksi muuttuu? Totta ainakin omalla kohdalla. Superihanaa kesästä tekee sen että päivettyneenä koen itse ainakin olevani jotenkin freesimmän näköinen kasvoilta ja meikkivoiteet unohtuu talviteloille ja suureen suosioon nousee pelkkä aurinkopuuteri ja tietty kasvovedet ja ihon puhdistus/hoitoaineet ovat ainakin itselle aina arkipäivää. Nyt oon taas hetken ollut ilman ripsipidennyksiä, mutta nekin otetaan taas pian kesäkäyttöön, jotta arjesta tulee sujuvampaa ja aina on silmät päässä :D

Marikan luotettavissa käsissä.

Entäpä kulmat? Nuo kasvojen kehystimet... Mulla ne rehottaa joka suuntaan aina tihein väliajoin ihan vaan koska nyppiminen sattuu ja on yhtä tuskaa. Oon tosi tumma muuten, paitsi kulmani ovat jotenkin ihmeellisen vaaleat ja täysi sekasotku? Joka aamu siis on lyötävä jotain tummentavaa kehiin jos meinaa ihmiseltä näyttää, ihan vaikka lähtisi aamulenkille, jottei muut aamuvirkut pelästy puskamaisia albiinokulmakarvojani lenkkipoluilla. Kiinnostuinkin kovasti kun Diivan Marika kertoi pari viikkoa sitten kestopigmentoimisen tulevan Kauneushoitola Diivaan. Marika ehdotti ja suositteli mulle kestopigmentointia juurikin koska mulla on tää kulmaongelma ja haluan ns. "elää helposti", enkä meikkaile juuri paljoa.

Kestopigmentointi "neulakone" voi kaukaisesti jonkun mielestä muistuttaa ehkä tatuointikonetta, mutta pigmentointi ei ole sama asia kuin tatuoiminen !

Marika Salovaara, Diivan omistaja kävi siis kestopigmentointi-koulutuksen tässä samalla ja minä olin yksi malleista. Kouluttajana toimi 25 vuoden kokemuksen kestopigmentoinnista omaava taituri Alisa Myöhänen. Fiilikset olivat jännittyneet, mutta brassi-sokeroinnin jälkeen on tullut niin soturiksi, UGH tuntuu siltä että kestän mitä vaan :D

Diivan omistaja Marika Salovaara ja Kestopigmentointi kouluttaja Alisa Myöhänen.

Uusi 3D tekniikka, tuo kulmat esiin uudella tavalla! Kauneushoitola Diivassa käytetään saksalaista huippulaadukasta 3D pigmentointilaitetta, jossa itse neula on micro neula joka tikkaa vieriviereen millin tarkasti ohuen ohutta luonnonkarvan näköistä jälkeä. 3D tekniikka on laadukkain, luonnollisin ja kivuttomin vaihtoehto. Joillain voi olla kauhukuva pigmentoinnista, koska ajattelevat tatuoimista ja päähän piirtyy automaattisesti kamalat South park Cartman kulmakarvat. Kuitenkin pigmentointi eroaa tatuoimisesta paljonkin. Tietenkin jo väreiltään, ja tatuoimisessa neula piirtyy vereslihaan ja syvemmälle ihon alle kuin taas pigmentoinnissa neula menee ainoastaan 1mm ihon alle, epidermikseen. Jos harkitset kestopigmentointia kannattaa kysyä hoitolasta tekevätkö he minkälaisella tekniikalla, ja mikäli toimenpide kiinnostaa mutta jotkut asiat askarruttavat yleensä on mahdollista varata aika ilmaiseen konsultaatioon, jossa voit esittää mieltäsi askarruttavia kysymyksiä ja saat lisää tietoa kestopigmentoinneista ja eri tekniikoista !

Tässä ollaan suunnittelu vaiheessa, Marika piirtää kehyksiä kulmakynällä jotta saisin käsityksen millaiset kulmat olisivat minulle sopivat.

Kauneushoitola Diivassa käytetään uusinta 3D taktiikkaa, jotta tulos olisi se kaikista luonnollisin ja omaa kulmakarvaa mukaileva. Aluksi kulmia suunniteltiin huolella ja sain kertoa mitä minä haluaisin huomioitavan, sain kertoa väri ja tummuus-aste toiveeni sekä muotoilusta mielipiteeni. Marika mittaili kasvojani ja siinä tovi pohditiin millaiset minun unelma kehystimeni olisivat. Kouluttaja sanoi oman mielipiteensä ja kun kaikki kolme pääsimme yhteisymmärrykseen aloimme tositoimiin ! Kulmaan laitettiin puudutus ainetta ja Marika valmisteli koneet, värit ja tarvittavan arsenaalin. Odotin pahempaa kuin miltä se tuntui. "Pistot" tuntuivat eniten kutinalta nenässä, mutta oli siellä muutama arka kohta entisten kulmalävistyksien kohdalla. Hyvin kuitenkin selvisin ja oon superonnellinen mun uusista kulmista jotka on ihanan malliset ja ajavat asiansa oikein loistavasti !

Kauhukulmat, rehottava-auringonhaalistama pörröpusikko !
Turvotus ja punoitus häviää parissa tunnissa, ero on huomattava !

Turhaa panikoitte Eric Cartman kulmista siis, tulos on hyvinkin luonnollinen. Kestopigmentointi on aika hintavaa, mutta sanoisin sen olevan joka pennin arvoista jo nyt. Itse ooperaatiossa ei kauaa nokka tuhise mutta suunnittelu on se kohta jossa voi kestää. Eli sanoisin että 1,5 tunnissa selviät varmasti koko jutusta. Pigmentoinnin jälkeen voi alue punoittaa ja olla hieman turvonnut ja arka, mutta normalisoituu mun mielestä ihan jo minuuteissa, vaikka sanottiin että pari tuntia saattaa kestää, yksilöllistä? On tärkeää myös että noudatat ohjeita jotka saat mukaasi kuinka hoidat uusia kulmiasi ensimmäisen parantelu viikon. Ei saunaa, hikoilua tai aurinkoa kulmille. Saat mukaasi myös pienen purkin hoitovoidetta. Hoitamalla hyvin takaat että pigmentointi säilyy kauniina pidempään. Lopuksi sinulle varataan uusi aika parin viikon päähän, jossa käydään läpi tarttuiko väri halutulla tavalla, onko liian vaaleat, onko "karvan jälkeä" liian vähän tms. ja Marika korjaa/viimeistelee kulmasi kuntoon (sisältyy hintaan). Kestopigmentointi kestää 1-3 vuotta. Nyt on aika laittaa kehystimet kuntoon !

Puudutusvoide takasi kivuttoman toimenpiteen.

Voisin kuvitella että joka ikinen salimuija ja ryhmäliikuntatunneilla ravaaja ihastuisi näihin, ja tuli mieleen että oletteko ikinä miettineet kuinka on mahdollista että esim. Boldareissa eli Kaunareissa eli Kauniissa ja Rohkeissa vaikka Taylor olisi jäänyt junan alle, kun hän herää sairaalassa on meikit vimpan päälle naamataulussa ja lookki säilyy ja kestää, tai kuinka moni näyttää yhtä kauniilta kuin saippuasarjojen kaunottaret aamuisin?... Nyt me voidaan kokea kaikki tämä, on ripsipidennykset ja kestokulmat, jes, kuinka helppoa onkaan naisen elämä loppupeleissä ;) Palaan asiaan uudelleen kuvien kera kun oon käynyt niinsanotulla tarkistus käynnillä, ja kulmani ovat viimeistellyt ja valmiit.

Superonnellinen uusista näteistä kulmista !

Kestopigmentointi Hintatiedustelut ja ajanvaraukset Kauneushoitola Diiva Marika Salovaara 040 183 60 33. Postasin aikaisemmin juttua Diivasta, sen voit kurkata TÄSTÄ.

Muutama linkkivinkki sulle <3

  • Next Levelin Facebook-sivustolle TÄSTÄ.
  • Next Levelin Instagramiin TÄSTÄ.
  • Yhteistyössä Kauneushoitola Diiva, Facebook-sivustolle TÄSTÄ.
  • Kestopigmentointi kouluttaja Alisa Myöhäsen Facebook-sivustolle TÄSTÄ.

Superia sunnuntaita ystävät, Leijonat voittaa tänään kultaa ! <3 -C.