Mikä ihana Kullanmuru?!

Hei ystävät <3

Haluaisin esitellä teille nyt jotain aika ainutlaatuista. Hyvä ystäväni Sanna Sinisalo on loihtinut jo hyvän tovin aikas mielettömiä herkkuja. Sanna leipoo kakkuja,torttuja,piirakoita,leivoksia,suolaisia ja makeita,ihania ja erilaisia... Tää tyyppi rakastaa leipomista ja se näkyy työn jäljessä. Jos meillä on juhlat, pojan synttärit tai ristiäiset, halloween partyt, illanistujaiset tai mitkä vaan kekkerit oon aina tilannut Sannalta juhlapöydän tarvittavat, ja mikä tärkeintä...- Oon aina ollut tyytyväinen, sekä tarjottavia on kehuttu kovasti !

Sannan tekeleitä!
Oh my ! <3

Unelma omasta kahvilasta on pyörinyt Sannan mielessä jo kauan. Sannalla on ollut kahvilalle nimikin jo valmiina vaikka kuinka kauan. Kotkassa järkättiin alku kesästä tapahtuma, johon sai tulla myymään omia tavaroitaan, tai pistää vaikka kahvilan pystyyn, se oli ensimmäinen kerta kun Kullanmuru pääsi loistamaan kunnolla! Herkut ja ihanat leipomukset myytiin tunnissa loppuun ja Sanna oli onnesta sekaisin! 

Sanna toukokuussa järkätyssä tapahtumassa, edustamassa omaa kahvila unelmaa <3

Unelma alkoi muuttua todeksi, kun heinäkuun alussa Sannalle soitettiin ja kerrottiin että Sannalla on mahdollisuus pyörittää ihka omaa kahvilaa kahden viikon ajan ihan Kotkan keskustassa! Voit lukea TÄSTÄ mistä tarkalleen ottaen on kysymys, ja ketkä mahdollistivat Sannan kahvila-bisneksen. Näin nopeasti Sanottuna Pop up kahvila-konditoria Kullanmuru toimii Kotkan linja-autoaseman kupeessa parin viikon ajan. Linja-autoaseman viereen on nostettu 2 konttia joista toinen on Sannalla käytössä, tällä tuetaan nuorien yrittäjien unelmaa omasta bisneksestä. TÄSTÄ pääset tapahtuman omille sivuille !

Sanna on loihtinut tylsästä kontista idyllisen kahvilan!

Kävin eilen illalla Sannaa auttelemassa, ja kylläpä hän olikin saanut mokomasta pienestä kontista kodikkaan ja idyllisen! Leipomuksia on tuutin täydeltä ja lisää tulee aina tasaisin väliajoin kun hän kerkeää sulkemisajan jälkeen taas niitä leipomaan. Kyllä, Sanna tekee kaikki itse alusta lähtien, yhtään ei oiota eikä mennä sieltä mistä aita on matalin. Kovaa duunia on tehty Kullanmuru unelman eteen ja minimaalisilla yö-unilla Sanna pitää kahvilaansa pystyssä tälläkin hetkellä. Kävin aamukahvilla moikkaamassa, ja sielä oltiinkin jo hyvin työn touhussa, asiakkaita riitti ja kaikki näyttivät nauttivan Kullanmurun tarjottavista, ei siinä sade paljoa haitannut !

Sannan kahvila on avoinna 15.7 - 27.7.2016  kello 10.00 - iltaan asti. Joten älä murehdi, kerkeät varmasti maistelemaan näitä ihanuuksia. Voit myös pistää mieleen että Sanna tekee tilauksesta kakkuja, ja leivonnaisia erilaisiin tilaisuuksiin tai vaikka nimpparikaffe pöytään, käy kysäsemässä tai pistä mieleen Kullanmurun facebook-sivut ja ota yhteyttä vaikkapa siellä ;) ! 

Kullanmurun Faebook-sivustolle TÄSTÄ.

Käy tukemassa Kotkalaista nuorta yrittäjän alkua, ja pistä suu makiaksi! Kullanmuru toivottaa teidät kaikki nauttimaan ja tutustumaan uuteen kahvilaan <3

Ihanaa päivää kaikille. -C xx