Mitä onni on?

Pientä pohdiskelua...

Aina mietitään (itsekin USEIN syylistyn tähän) että mitä haluaisin tehdä, muttei jostain syystä pysty, mitä haluaisi ostaa mitä itsellä ei ole, kiukutellaan jostain/kaikesta mitä ei omista, ja ei oikeastaan pysähdytä laisinkaan miettimään että mitä meillä on?  Mikä tekee juuri tästä elämästä elämisen arvoisen. Olisi hienoa jos aina pystyisi kaivamaan sen lapsenomaisen innon joka asiaan, kaikki on uutta ja ihmeellistä, innostus kasvaa nollasta sataan sekunneissa ja joka asiasta löytää jotain hassua. 

Itse syyllistyn hetkittäin ajattelemaan negatiivisesti, aina olisi jotain parannettavaa, elämänlaadussa tai esim. urheilu-suorituksissa, tämä on myös tietynlaista rankaisua ja tsemppausta jotta tulokset tulisivat jotenkin nopeammin, kieroa? Aikaa, hermoja ja energiaa menee miettimiseen mikä voisi olla toisin jos sitä ja jos tätä... Nyt ei ole uudenvuoden lupausten aika, mutta teen todella tärkeän uuden lupauksen itselleni. Alan keskittymään olennaiseen ja yritän katsoa elämää uudella näkökulmalla, mitä minulla on? Mitä olen saanut aikaan? Mikä on parasta tässä päivässä? Mitä pystyn tekemään ja mihin mun resurssit riittää? Jotenkin kummasti se positiivinen ajattelu auttaa ja aurinko alkaa paistamaan tähänkin risukasaan.

Onni on oma bulldoggi.

Tänään oli huippu päivä, laitettin saunaa kuntoon ja siivoiltiin Leonin kanssa koko päivä. Tuli hinnoteltua kirppiskamoja ja sain hyödynnettyä tän vapaan todella kivasti ! Koulujutut puskee päälle, ja aika ajoin ahistaa koska eniten haluaisin vaan OLLA, relata. Silloin kun keskittymiseni herpaantuu ja suuttumus käyrä pompsahtaa, voin kuitenkin ajatella että hei kamoon muija! Alle 40 päivää ja mä oon niin lomalla mun parhaan ystävän kanssa Turkissa, sitte kerkeen makoilla ja nauttia ihan kunnolla, joten tän nyt jaksaa painaa vaikka silmät kiinni ja päällään,hah! Äsken sain rauhottua yksin saunan lauteilla, ja rentoutua omaan pikku kauneushetkeeni, olin naamiot naamassa siis homehtumassa ylälauteilla. Menin istuskelemaan rappusille jäähylle ja katselin meidän pihaa, eihän se ole täydellinen, vähän rikkaruohoja sielä täälä, tuijat vinossa ja kivetys halkeilee, mutta se on aika kiva koska se  on meidän näköinen ja jos muistelee millainen se oli kun muutettiin, niin silloin vasta sitä arvostaakin. Ihana Jasmiini puu ja marjapensaat, vanhat pihakalusteeni ja rehottavat kukkapenkit. Tuli sitten sellainen onnellisuuden tunne. Oikeestaan oon saanut aika paljon aikaan noin yleensä. Ihana Leon muru ja mun perhe, huippu frendit jotka säilyy vuodesta toiseen, oma keskeneräinen rakas koti, jota saan muokata mieleni mukaan aina kun rahotus sallii, työ jolla maksaa mun opiskelut kohti sitä unelma-ammattia, olen terve ja elämäni kunnossa. Jos äsken mainitsemani jutut eivät saa hymyä mun naamalle niin silloin on joku pahasti pielessä.

Saunamiehet Wiltsu ja Leon <3

 Kamera on siis viimein toiminta-kuntoinen ja nyt alan tykittää juttua siihen tahtiin että pois alta,hahaa! Milja ystäväni saa vielä opettaa mulle näitä asetuksia lisää ja ihan perusjuttujakin vielä hakusessa mutta kaikenkaikkiaan mieluisalta kameralta vaikuttaa tämä Nikonin D5100.  

Tosi hyvää settiä tulossa seuravaan postaukseen, vierailen Kauneushoitola Diivassa ja juttua tulossa mm. sokeroinnista! :) Onnellista keskiviikkoa kaikille. -C