Kuppi kahvia kiitos !

Tässä postauksessa esittelen yhden parhaista kahviloista joissa oon ikinä käynyt !

Silloin kun herkuttelen, tiedän minne suuntaan. Kolmen kärkeen yltää kiistämättä yksi parhaista kahviloista missä oon ikinä missään käynyt, ja ihanaa että se löytyy niin läheltä, mun lemppari kahvila on Moliendo-cafe.

Notkuvat herkkutiskit !

MOLIENDO on yritys, jota pyörittää yrittäjä-konkari Marni Paananen. Se sijaitsee keskeisellä paikalla keskuskadun varrella Kotkassa. Luulempa että Moliendon leivokset ovat vuosien mittaan jääneet monen kotkalaisen mieleen koska sellaisia hetkiä on hyvin harvoin että kahvilassa ei olisi ketään. Moliendo sijaitsi aikanaan liikekeskuksessa, Ravintola Redi ja Cafe Serafiina -nimisenä perheyrityksenä. Silloin oli baarin ja ravintolan puoli sekä näihin mielettömiin herkkuihin erikoistunut kahvila Serafiinan puoli. Uudistunut Moliendo cafe avasi ovensa heinäkuussa 2013. Samat leipurit takaavat sen että reseptit pysyvät vuodesta toiseen samana vakio suosikeilla, uusia herkkuja loihditaan kuitenkin harvasen päivä ja näitähän pääsee tietenkin maistelemaan heti niiden valmistuttua. Kaikki on aina tuoretta, ja mikään ei tule pakastimesta, tämä nostaa mun mielestä Moliendon ykköseksi, koska liian usein joudut pettymään kahviloissa joissa kahviherkun valinta on tehtävä pakaste-leivonnaisten välillä. 

Moliendossa kaikki on itse tehtyä ja tuoretta!
Maistuisko Bageli? Kana/päärynä/aurajuusto on mun ykkösvalinta!

Tarjolla on suolaista ja makeaa, myös gluteenitonta sekä laktoositonta (lähes kaikki tuotteet laktoosittomia!) , näin ollen kaikki pääsevät nauttimaan Moliendon herkuista! Poikkean myös joskus treenien jälkeen kokoamaan oman salaatin Moliendon saalaatti baarista. Löydät siis myös terveelliset herkut jos mieli ei tee leivosta tai bagelia! 

Moliendon herkulliset salaatit eivät jätä nälkäiseksi, kokoa omasi!

Lounas tarjoillaan joka arkipäivä kello 10.30-15.00, ja tarjolla on aina 4 vaihtoehtoa. Kahvit ja jälkkäri tietysti kuuluu pakettiin. Kaikki tehdään itse paikanpäällä.

Eräs herkku on kuitenkin ylitse muiden. Moliendon oma "terveysleipä". Täysin lisä-aineeton ja ihana ruisleipä! Tätä herkkua on saatava! Se on leivottu juureen, eikä sisällä hiivaa. Maanantaisin se laitetaan käymään yön yli, ja tiistaina työnnetään uuniin, josta johtuen leipää on siis saatavilla kaikkina muina päivinä paitsi maanantaina. Ihan mun ykkösherkku, tuoksukin on ihan mieletön! 

Sisustuksen ja pinnat on suunnitellut Marko Paananen !

Jos et ole koskaan kokeillut tai tutustunut Moliendon tarjontaan, käy ihmeessä tsekkaamassa, nyt auki on myös kesäterassi ! Aurinko porottaa koko päivän aina iltaan asti, terassilla myös oma pikku kioski josta saa samoja herkkuja kuin sisältäkin. A-oikeudet !

Moliendo on auki seuraavasti (Kesä-ajat):

  • Ma - Pe kello: 8.00-19.00
  • La : 8.00-14.00 (talvella taas 16.00)
  • Su: suljettu

Puhelin: 010 324 0220, Osoite: Keskuskatu 17, 4810 Kotka MOLIENDON Facebook-sivustolle TÄSTÄ

ARVONTA! Tykkää Next Levelin facebook-sivusta ja olet mukana arvonnassa, simppeliä ! Kommentoi blogin kommenttikenttään tykätty ja olet mukana arvonnassa ! ( Jutun saa toki jakaakin ;)) AIKAA TYKKÄILLÄ ON KESÄKUUN VIIMOSEEN PÄIVÄÄN ! Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

PALKINTO: Lounas 2:delle hengelle Moliendossa, + herkkukahvit valinnaisten leipomusten kera ! 

Tästä Next Levelin facebook-sivuille ! Iloisia kaffittelu hetkiä itse kullekin <3 -C.