Rolling in the deep.

Somethings not right...

Olen mietiskellyt pitkään kaikenlaisia juttuja, liittyen työkuvioihin, ystäviin, ihmisiin elämässäni yleensä, opiskeluihin tai harrastuksiin. Ihmiset yleensä piristyy auringon paistaessa, on valoisaa, lämmintä ja jaksaa tehdä asioita paremmin. Kun taas talvi-aikana masennutaan luukkuihin ja töllötetään teeveetä, ulos ei tee mieli mennä ja kaikki focus on kesän odottamisessa. Huomasin tässä että mulla heittelee just toisinpäin nyt, ei tunnu kivalta, en tunne kesää en mitään. Työt stressaa, viitenä päivänä viikossa ympäripyöreetä päivää, Leonia oon nähnyt ehkä 6 tuntia matkan jälkeen, perhe on mennyt siinä kaiken muun sivussa jo jonkun aikaa. Kouluviikonloppu tulossa, tehtävät tekemättä. Salilla treenatessa, mikään ei oikeestaan tunnu nyt miltään. Piha räjähtää käsiin ja kotihommat kasaantuu. Huomaan olevani kaikinpuolin tyytymätön elämääni tällä hetkellä. Toki asiaa ei helpota se loma-masennus josta kärsitään aina mielettömän holiday boogien jälkeen, tuntuu etten saa henkeä ja tukehdun. Ajattelen yhä useammin että haluanko elämäni olevan tätä, aina samaa tylsää tasapaksua arkea, josta on vain selvittävä jotenkin? Masentava alkuteksti mutta lupaan parantaa tekstin laatua jos jatkat lukemista...

Olen aina jotenkin kaikesta selvinnyt enkä oikeastaan edes aina välillä tajua miten?! Se antaa jonkinlaista uskoa nyt tässä tilanteessa. Kaikki on kuitenkin itse käännettävä paremmaksi koska kukaan ei tee sitä sun puolesta. Positiivisuuden on tultava jostain, ja mun on itse muutettava asioita paremmaksi jos näin haluan. Mulla on onneksi päämäärä mitä kohti mennään ja lujaa. Niimpä tein pienen listan/suunnitelman asioista joita meinaan tehdä helpottaakseni stressiä ja pitääkseni itseni positiivisena.

Things to keep me happy and goin!

 • Lisää aikaa perheelle ja ystäville <3
 • Vanha työ loppuu 30.9, loppu siis häämöttää jo, nyt pitää jaksaa puristaa koska oman alan hommat odottaa!
 • Alan tekemään kuntosalivalmentajan hommia pikkuhiljaa.
 • Suunnitteilla valmistua Personal traineriksi marraskuussa!
 • Oma yritys viimeistään 2017 alkuvuodesta.
 • Block festit tulossa, parhaassa seurassa :)
 • Elokuun lopulla mahdollisesti vielä lämpöseen pikkumiehen kanssa.
 • Leon täyttää 2 syyskuussa <3
 • Haluaisin lähteä road tripille kivassa likkaporukassa, ajaa jonnekin kauas ja hengailla samalla tavalla kuin joskus vuosia sitten.
 • Rahaa säästöön jotain suurta varten. (En oo vielä varma mitä se on...)
 • Haluan ratsastamaan.
 • Kuuntelen omaa kehoani ja nyt mennään ylläpito ruokavaliolla, sekä treenaillaan sopivasti viikossa eikä nipoteta. Talvella on aikaa kiristellä, ja jos kunto/raha näyttää vihreetä valoa, oon marraskuussa taas fitfarmin listoilla !
 • Uusi tukka tulossa 21.7 ! ODOTAN ja PALJON.

En tiedä oikein oliko tämä nyt sellainen bucket-list?..Oli mikä lista hyvänsä, näillä eväillä mennään. Tuntui hyvältä kirjoittaa ne ylös. Kyllä mä tästä vielä positiiviseksi muutun, pikkuhiljaa. Tuntuu vaan aina hetkittäin että kaikki vaikeudet kaadetaan yhden ihmisen päälle. Mutta on jostain osattava kaivaa niitä positiivisia ajatuksia ja juttuja jotka pitää sen järjen päässä. Multa on kysytty usein kuinka jaksat kaikki salit ja lapsi ja työt? Missä välissä sä teet sitä ja tätä? Missä välissä näät kavereita? Miten kerkeet hoitaa kotihommat? Vastaus tulee tässä: Kukaan, EI KUKAAN ole supernainen, että ihan samalla tavalla se ottaa päähän aina täälläkin, vuorokaudesta loppuu tunnit ja en todellakaan kerkeä tekemään mitään ylimääräistä. Tiedän että seuraavat/ne viimeiset 12 viikkoa tulen asumaan töissä, mutta se on vaan tehtävä jos meinaa maksaa koulun ja lainat. Niin se vaan on, asia jota ei pääse pakoon. Ehkä se seuraava loma tuntuu vielä paremmalta, sitten kun asiat on hoidossa ja ollaan jo voiton puolella, toivon todella että se tapahtuu vielä tänä vuonna.

jäde <3

PS. Meinaan syödä jäätelöä ja ottaa aurinkoa, hommata polkupyörän ja uida <3

Toivottavasti en tartuttanut masentavalla tekstilläni sinuun negatiivista energiaa, idea oli kuitenkin listata kivoja asioita joita voi odottaa ja joihin kannattaa juuri nyt keskittyä <3 Toivon kaikesta huolimatta ihanan aurinkoista kesäpäivää kaikille teille <3 -C-