Syypää mun hymyyn...

... En tiedä mistä tätä nyt kumpuaa. Hyvää fiillistä nimittäin. Siis kaikin puolin hieno juttu, mutta alan itsekin ihmetellä että en ole vielä vaipunut siihen perinteiseen syyskoomaan :D Yleensä on tosi kurjaa tässä välissä vuotta koska kesälomareissut alkaa olla kaikki takana, festarit loppu ja vapaa päivät käytetty, perus arki astuu taas vahvasti kuvioihin ja jokainen palaa niihin normijuttuihin. Mun naamalla on silti pieni virnistys ja odotan kovasti tulevia juttuja! Sitä ehkä eniten että voin keskittyä täydellisesti noihin omiiin työjuttuihin eikä tää toinen jobi oo enää siinä hidastamassa.

Treenit kulkee kivasti ja ennätykset paukkuu, ei tosin tänään. Tuntui ehkä hiukan tahmealta aamulla 8.40 raahautua RPM-tunnille mutta siitä se taas lähti. Takana oli nimittäin rankat 2-päivää, Tampere ja Blockfest! Mä olin ekaa kertaa ikinä festareilla, tykkäsin kyllä keikoista mutta hampaan koloonkin jäi juttuja ja en oo oikein nyt täysin varma oliko toi niin mun juttu kuitenkaan. Lähdettiin aamusta perjantaina ajelemaan Tarun ja Hennan kanssa kohti Tamperetta, ja meidät majoitti Anni, jonka tapasin 2010 yhdellä Turkin reissullani :) Käytiin juoksemalla supernopeesti jättiläis prisma läpi ja ostettiin kanasalaatti tarpeet koska nälkä oli jäätävä! Henna kyttäsi jotain puhelin sovellusta josta näki mikä artisti on milloinkin ja tähdättiin perjantaina alkuillasta siihen että löydettäis ittemme Kasmirin keikalta. Laitettiin kauheessa kiireessä tukat ja naamat kuntoon ja juostiin bussiin. Plussat Tampereelle siitä että busseja tulee 10 minuutin välein aina yöhön asti, ja suht helppoa liikkua keskustankin ulkopuolella.

Festarimuija!
Henna the "map reader" ja tossa vaiheessa vielä ilonen kanssa matkustaja :D

Itseäni kiinnosti nähdä lähinnä eniten JVG,Nas, Ela, ja Cheek. Muuten kuljin ja roikuin vain likkojen peesissä ! Vessajonot oli kaameet joka puolella, lonkero maksoi 9 euroa jos ikinä jaksoit jonottaa sen minimissään puoli tuntia! Känniset ihmiset kaatuilivat päälle ja kävelivät päin, hermoa koeteltiin! En oikeestaan tiedä mitä oletin? Oli sellasia street food kojuja, rättikauppoja, mainospuljuja, kaljatelttoja (ihan liian vähän) ja monta eri lavaa ja sitten se päästage! Ihmistulva oli aika maksimaalinen. VIPIT olivat tietty erikseen, ihmiset ketkä olivat maksaneet useamman satasen saivat varmasti festareista irti enemmän kuin minä. Omat baritiskit ja tila missä voi hengittää, hyvät näkymät päästagelle ja tilaa siis tanssimiseen. Päätinkin että jos ikinä enää kyseiselle festivaalille päätän lähteä, ei oo muuta mahdollisuutta kuin maksaa ne vippi liput! Säästyy monelta kiukuttelulta ja jonottelulta. Plussana vipeillä on myös jatko-baareihin vip sisäänpääsy! Voin kertoa että puoli tuntia jonotettiin, kunnes päätettiin että jätetään menemättä. Ei mitään järkeä seisoa 2 tuntia yökerhon jonossa jotta kerkeet ehkä sisälle juomaan ehkä yhden drinkin ja mahdut ehkä tanssimaan tanssilattialle. Kuitenkin pääosin jäi kivat fiilikset reissusta koska esiintyjäkasti oli oikeesti huippuluokkaa! JVG ketä oon pitänyt lähinnä sellasena läppä-artistina, yllätti mut täysin! Huippu live-show ja nehän oli ihan tajuttomia siellä stagella! SIIS WOW. Ela hoiti homman kotiin ja plussana lavalla räpäytti myös Hedberg ja Tähkäkin tuli fiittaamaan. Kuitenkin lauantaina festarit päättyivät hienoon lopetukseen ja kirjaimellisesti tulitukseen kun Cheek räjäytti lavan ja tunnelman! Parhautta.

Sää suosi lauantaina!

Uskokaa tai älkää kestää n. 4päivää nykyään toipua tälläsistä reissuista! Oikeesti. Perjantaina hihiteltiin sellasessa pienessä hiprakassa, lauantai meni mun osilta aika väsyneissä tunnelmissa, enkä saanut enää kiinni sellasesta bilefiiliksestä. Pakko vaan myöntää että en pysty enää kahden päivän kemutuksiin, enkä kyllä edes tiedä haluanko :D Nyt taas jaksaa pysyä sillä koti-sali akselilla ainakin loppuvuoden! Jos uutena vuotena sitte seuraavaksi.

"Mullon All good everything.." -C-