The Coach.

Uudet tuulet puhaltaa ja on aika ottaa ensimmäinen askel kohti sitä unelmaa. Oon vielä opin tiellä ainakin vuoden loppuun asti, mutta alan rakentamaan omaa uraa personal trainerina lokakuun alusta, täyspäiväisesti. Haluan tuoda tässä postauksessa esille parhaat puoleni ja kertoa mitä minulla on annettavaa sinulle, joka etsit itsellesi ohjaajaa, valmentajaa, personal traineria tai haluat saada kipinän syttymään uudelleen ! Personal trainereitä tupsahtelee lisää kuin tehtaasta, ja alalla käy kova kuhina, haluan että tiedät jotain minusta ja tarinastani, haluan että voit luottaa minuun ja siihen että olen matkallasi auttamassa sinua pääsemään tavoitteisiisi. Opit tuntemaan minut ehkä paremmin jos kerron sinulle miksi juuri minusta tulee paras personal trainer.

Tainani saattaa olla tuttu monelle, koska sitä jaettiin Fitfarmin -blogista ja iltalehden sivuilta, sekä olen ollut parissa lehtijutussa "painonpudotus"-otsikon alla kertomassa tarinaani. Enkä sano nyt tätä yhtään brassaillen tai kerskuen, vaan oikeesti mun mielestä on hyvä että sain jalkaa oven väliin ja tarinaani levititettiin, se kun ei ollut se helpoin ja ruusuisin tie kulkea. Eikä se ole sitä vieläkään.

Minä kesällä 2011.

Jos et ole nähnyt juttuani painonpudotuksesta, voit lukea sen alla olevista linkeistä:

Tiivistettynä, laihdutin poikani syntymän jälkeen 42 kg, rakastuin treenaamiseen, sain elämäni takaisin, tai sain  uuden elämän koska tälläistä se ei koskaan ollut ennen! Tällä hetkellä kasvattelen hitaasti lihasmassaa toiveissa joskus tulevaisuudessa kisata ehkäpä fitness-lajeissa, ohjaan perhettäni ja läheisiäni elämään terveellisemmin, juoksen ilosta kiljuen spinning tunneille,jaksan paremmin ja elän täyttä elämää! Harrastus vei mukanaan ja nyt kouluttaudun Trainer4you:llä Personal Traineriksi. Hyvinvointivalmentajan ja Kuntosalivalmentajan lisenssit mulla on jo taskussa.

Haluan erityisesti kohdistaa PT-palveluni henkilöille jotka kamppailevat päivittäin ylipainonsa kanssa! Henkilöille, jotka eivät ole päässeet irti tottumuksistaan, ovat jojoilleet erilaisilla dieteillä ja kaipaavat apua elämänmuutokseen ja painonhallintaongelmiin. Haluan myös auttaa ihmisiä jotka haluavat kohottaa peruskuntoaan parempaan, sekä niitä ketkä haluavat oppia treenaamaan kovaa, tuloksellisesti ja oikein. Jos lähdetään hakemaan lihaserottuvuutta ja kireämpää ranta-kuntoa, tarjoan paketteja myös tälle kohderyhmälle.

Olen laatinut ja miettinyt huolella pakettieni ja valmennusteni hinnat. Haluan olla lähellä, tavoitettavissa ja mukana kanssasi tekemässä tuloksia. Haluan muistaa sinun tarinasi, tietosi ja tavoitteesi, ja sen  takia en ota valmennettavia liikaa, jotta voin pitää lupaukseni. Muistan itse ensimmäisen oman valmennus-suhteeni Fitfarmin Jouni Puhakan kanssa, ja muistan kuinka kivalta tuntui aina mennä treeneihin kun Jouni muisti missä mennään ja tiesi minusta paljonkin asioita. Raportoin viikoittain Jounille ja hän vastasi nopeasti oli kyse jostakin ruokavalio-pulmasta, liiketekniikasta tai mistä vaan. Tuntui siltä että pystyin luottamaan valmentajaani ja olemaan oma itseni.

Treenatessa vaadin sinua tekemään parhaasi, en halua olla paras ystäväsi vaan haluan olla se henkilö joka kannustaa sinua pois mukavuusalueeltasi kohti sitä pistettä jossa ei tunnu välttämättä aina niin kivalle. Haluan motivoida sinua rikkomaan esteet ja pääsemään aina lähemmäs tavoitteitasi ja sen yli.

Uskon että oman kokemuksen kautta nää jutut jotenkin oppii paremmin ja mulla on todella sitä kokemusta karttunut aina sieltä ruokavalio-ongelmista,painonpudotuksesta, lihasmassan kasvattelusta sinne liikkuvuusongelmiin asti. Mun lähtötaso oli aikoinaan oikeesti se NOLLA, ja nyt on tultu tähän pisteeseen jossa minä pääsen jakamaan tietoani ja taitojani teille. Olen sydämeni pohjasta niin onnellinen että lähdin tälle tielle, se on jo nyt poikinut niin mielettömiä juttuja ettei mitään järkeä. Teen tätä työtä sydämellä, järjellä ja täysillä tehoilla, haluan aidosti auttaa ja olla paras Personal trainer juuri sinulle.

Minä 16.8.2016 !

Tässä tulee saatavilla olevat paketit : ( Hinnat voimassa marraskuun loppuun 2016 ! )

Uusi alku -Starttipaketti 249 e  Kesto: 3kk (12vko) (83e/kk!!!)

Sisältää:

 • Alkutapaaminen, haastattelu (lähtötilanteen kartoitus)
 • Henkilökohtainen, sinulle laadittu ruokavalio ja ravintoneuvonta
 • Yksilölliset  treeniohjelmat salille ja kotiin tukemaan tavoitteitasi 
 • 6 treeniä yhdessä + alkukuntotestaus ja seuranta!
 • Valmentajan puhelin -ja sähköpostituki 24/7

Uusi alku-Starttipaketti soveltuu painonpudottajille, tai aloitteleville kuntosaliharrastajille, ikään, kuntotasoon tai sukupuoleen tuijottamatta. Jos olet jo tutustunut saliharjoitteluun, mutta haluat treenata tuloksellisesti tai kaipaat uutta boostia treeneihisi, tämä on oiva valinta myös sinulle ! Tällä paketilla pääset heti perille turvallisesta, tehokkaasta ja tavoitteellisesta treenaamisesta, unohtamatta ravinto-ohjausta. ( Hinta ei sisällä salimaksuja!)

Ohjaustapaamiset/treenikerrat

Voit myös varata ajan kuntosaliohjaukseen/treeniin kanssani! (Kesto: 60 min) Kertaohjauksessa saat esittää toiveet ja kertoa esim. mitä lihaksia haluaisit treenauttaa! Jos sinulla taas on onglemia tekniikoiden kanssa,katsotaan ne kuntoon yhdessä, tai jos olet vasta aloittamassa ja astumassa ensimmäistä kertaa kuntosalille, niin autan sinua mielelläni tutustumaan laitteisiin. (Hinnat eivät sisällä salimaksuja!)

Hinnat:

 • 25 e/kerta
 • 49 e/3 kertaa

Harjoitusohjelmat

Selkeät ja ennenkaikkea yksilölliset harjoitusohjelmat sinun tavoitteitasi tukemaan! Käymme ensin joko puhelimessa tai sähköpostilla läpi asiat jotka minun tarvitsee tietää laatiakseni sinulle toimivan harjoitusohjelman. Saat kertoa toiveet ja mahdolliset huomioitavat tekijät koskien treeniohjelmaa. Kun ohjelma on valmis, treenaamme/käymme valitsemallasi kuntosalilla harjoitusohjelmasi läpi, jotta saat hyvät eväät toimia itsenäisesti jatkossa!

 • Harjoitusohjelma + 60 minuutin treeni/perehdytys 79e

Personal training valmennukset

 • 3 kk/99e/kk (297e)
 • 6 kk/89e/kk (534e)
 • 12kk/79e/kk (948e)

Kaikki valmennukset laaditaan ja suunnitellaan aina yksilöllisesti sinun tarpeitasi vastaavaksi! Painonpudotukset ja elämäntaparemontit, lihasmassan kasvatus, kiinteytyminen, kuntotestaukset ja ravinto-ohjaus.Valitse omasi ja ota rohkeasti yhteyttä!

Tiedustelut,yhteydenotot ja ilmoittautumiset sähköpostilla tai puhelimitse:

 • Email: ptcasmira@gmail.com
 • Puh. 041 477 87 34

 

InShape - Ryhmävalmennusta 165e/kk Kesto: 3 kk

Sisältää:

 • Alkutapaamiset, haastattelut (lähtötilanteen kartoitus)
 • Kehonkoostumusmittaukset ja seuranta!
 • Henkilökohtaiset ruokavaliot
 • Yksilölliset treeniohjelmat jokaiselle kuntosalille ja kotiin!
 • 8 treeniä yhdessä ryhmän kanssa valmentajien ohjauksessa!
 • Jokaiselle myös alkuohjaukset/treeni kerta, omiin ohjelmiin perehdytys
 • Ryhmän tuki (esim.facebook ryhmä), valmentajien puhelin-ja sähköpostituki 24/7

InShape ryhmävalmennus on loistava tapa lähteä pudottamaan painoa, tai rakentamaan parempaa kuntoa ryhmän innostamana! Mukaan mahtuu 12 henkilöä. Ryhmää ohjaa/valmentaa personal trainerit Casmira Kovanen ja Susanna Honkasalo. Jos sinulla on pudotettavaa reilusti tai vähän, haluaisit kiinteytyä sekä kohottaa kuntoa, ja olet vasta harkinnut aloittavasi mielekkään kuntosaliharrastuksen, tämä valmennus sopii juuri sinulle! Ryhmässä onnistut! Monipuoliset treenit ja ohjelmat sekä ravinto-ohjaus auttavat sinut alkuun ja pitävät sinut motivoituneena koko valmennuksen ajan ja jälkeen!

 • HUOM! Tarvitset voimassa olevan salikortin/jäsenyyden valitsemallesi kuntosalille. (Hinta ei sisällä salimaksuja/salikortteja!)
 • Voit maksaa kertamaksulla tai osissa!

ILMOITTAUTUMINEN KÄYNNISSÄ, RYHMÄ STARTTAA 1.10.2016!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset sähköpostiin: 

 • Casmira: ptcasmira@gmail.com
 • Susanna: honkasalo.susanna@gmail.com

Voit tutustua InShape-ryhmävalmennukseen myös sen omalla tapahtumasivulla facebookissa, siellä voit lukea myös PT-Susannan huikean tarinan ! Tästä kätevästi valmennuksen tapahtumasivulle! 

Tähän loppuun meinasin heittää myös huikean arvonnan jossa me Susannan kanssa arvotaan 1 InShape-valmennuspaikka sen haluavalle!!! Osallistu jakamalla Facebookissa tää postaus ja kommentoi viestikenttään "JAETTU"jotta tiedän sun olevan mukana arvonnassa, ja toki saa myös tykkäillä ;) ! Voittaja ilmoitetaan 15.9.2016 Next Levelin facebook sivustolla, minä olen vastuussa arvonnasta.

Uskokaa unelmiinne, se kannattaa <3 -C-