Todellakin aamuihminen !

Ihanaa perjantai aamua toverit !

Olen ehkä outo mutta tykkään kovin herätä aikaisin aamulla jo ennen muita, laittaa kahvin tippumaan ja laitella juttuja valmiiksi ennen sitä hässäkkää mikä alkaa kun Leon herää ja alkaa potta-hammaspesu-pukemisrumba, Teemu alkaa valmistautumaan töihin lähtöön ja bulldoggi pyörii jaloissa ja terrorisoi kaikkien aamutoimia odottaen ulospääsyä. Herätyskello ei ole ollut käytössä enää pitkään aikaan, koska herään ihan ilman mitään tasan kello. 6.00, sisäinen herätysjärjestelmä toimii joka aamu! Joka aamuiset samat rutiinit pitää mut hyvin järjestyksessä ja jos joku aamu joskus sattuisi tuntumaan tahmealta niin aamulenkillä lähtee viimeisetkin unihiekat silmistä !

Aamun lukuhetki !

Aamulenkit, aamujeni ilo. Kun Leon on viety tarhaan yleensä suunnistan suoraan pururadalle/kuntopolulle metsään heittämään joko 3 km tai 5km pätkän. Rakastan metsän tuoksua ja raikkautta sekä hiljaisuutta aamuisin. Pää tyhjentyy stressistä ja siinä vaan jotenkin kummasti rentoutuu. Lenkin voi heittää iisimmin tai joskus myös lähden tekemään aamuaerobisena mäkivetoja tai juoksulenkkejä, silloin kuitenkin lähden lenkkeilemään yksin, ja Diesel pääsee erikseen kävelylenkille. Tänään samoiltiin tunnin verran kuntopolulla ja vetästiin se vitonen reippaasti kävellen. Feeling great ja nyt jaksaa taas painaa! Stressiä onkin ollut ilmassa jonkun verran, mulla on kaksi koetta vielä suorittamatta ja noi kouluhommat alkaa kasaantua ihan kiitettävästi. Kuitenkin on superkivaa että mulla on se matka tulossa, ja täällä on laskettu jo tovi päiviä, ja pakkaushommatkin on aloitettu alustavasti jo kuukautta ennen ! Vielä pitääkin shoppailla jotain kivaa kesävaatetta mukaan sekä tuliaisia ei saa unohtaa! Claire rakastaa Fazerin suklaata, salmiakki ei puolestaan tehnyt vaikutusta. Kuitenkin pari salmiakki rasiaa laitan pakettiin ihan vaan vaikka kiusaksi, hih ! Mukaan tuliaispakettiin lähtee myös Fazerin suklaata, hoitavaa huulikiiltoa kookoksen makuisena, Cubukselta ostetut sormukset ja pieni hapsulaukku :)

Diesel reippaana aamulenkillä <3

Tulossa mm. kulmien kestopigmentoinnista juttua, polttava treeni hauiksille ja omaan kesälookkiin liittyvä postaus ! Nyt toivotan kaikille aamuvirkuille ja myös muille ei niin virkeille lukijoilleni hyvä viikonloppua, nauttikaa ihanista keleistä ja lähtekäää ulkoilemaan. -C.