Varsinainen fitnessmunkki !

Vappubrunssilla...

Vappu meni töissä munkkeja paistaen ja kun sunnuntai koitti, oli mun vuoro maistellakin vähän! Sunnuntaina klo. 06.30 pomppasin yövuoron jäljiltä reippaasti ylös ja alotin leipomishommat ja vimmatun kevätsiivouksen ! Ystävät olin kutsunut meille kello.12.00 vappubrunssille, ja herkkuja valmistuikin hurjaa tahtia, munkkeja, croissantteja, kinkkupiirakkaa, wräppejä...

Liekö ollut kova kiire syömään koska tää kuva on ainoo herkkupöydästä :D Kattaus ei siis ollut edes valmis vielä tässä kohtaa...
Piti nyt jotain terveellistä keksiä...
Irttarreita, NAM !

Hommat sain pakettiin just kymmentä vaille ja kerkesin tukan kammata niin ekat frendit astuikin jo ovesta sisään. Syötiin, kahviteltiin ja Fresitakin korkattiin. Päivitettiin kuulumiset ajan tasalle, naurettiin tyhmille jutuille ja oli superkivaa nähdä kaikkia. Osa lähti meiltä kotiin ja osan kanssa suunnistettiin terasseille Kotkaan, aurinkokin paistoi täydeltä taivaalta ja oli ihanan lämmin. Pelattiin party Aliasta ja kuoltiin melkein nauruun hassuille selityksille ja esityksille ! Mulla on ihan maailman parhaat ystävät, ja oon tosi onnellinen että vuodesta toiseen ystävyys-suhteet säilyy entisellään ja jutut vaan paranee, ainakin meidän mielestä ! 

Minä, Henna, Saila, Sanna ja Marre <3

Nyt tulee tajunnan räjäyttävä RESEPTI. Oli yksi herkku joka oli ylitse muiden ja tää herkku katosi ennätys vauhtia ! BanoffeePie, tuo ihana, täyttävä, kinuskinen kermaherkku, AH. Aion ottaa tän vakkari namiksi tankkauspäiville. Hoiti hommansa ja makean nälkä on kyllä tipotiessään varmaan ensi jouluun saakka, hah ! Kondensoitu maito, uusi tuttavuus mutta olikin hienoa huomata kuinka helppoa sen " käyttö " tässä piirakassa olikin. OIKEESTI, kokeilkaa. NAM. 

BanoffeePie

  • 1 paketti Digestive keksejä (voi laittaa enemmänkin jos haluaa paksun pohjan, maun mukaan)
  • 300 g voita
  • 1 säilyketölkki kondensoitua maitoa
  • 3 banaania
  • 2 prk kuohukermaa
  • koristeluun vaikka suklaata tai vaahtiksia
Banoffeepie, tappaa makean himon kertalaakista.

Murskaa keksit ja sekoita sulatettu/pehmeä voi sekaan. Painele irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan muita täytteitä. Kondensoitua maitoa pitää keittää kattilassa tölkissään 2,5 h, muista irroittaa etiketti ! Kun avaat purkin pienen jäähdyttelyn jälkeen varo sormia, kuuma kinuski pyrkii purskahtelemaan ulos. Kaada/levitä kinuski keksimurupohjan päälle, vatkaa kerma ja levitä kinuskin päälle, pilko banaanit ja asettele päällimmäiseksi, HERKUTTELE ! 

Onnistunut vappubrunssi, terassihetki, ja aika hurjan täyttävä tankkauspäivä, nyt jaksaa taas painaa !

-C-