Babies on the wayyyyyyy !

Moikka! 

On taas tovi kulunut tässä touhuillessa mutta nyt jouduin pysähtymään koska kurkussa on kaktus ja kuume pyörii siellä 38 tiennoilla, buu! Meitä vaivaa joku syysflunssa-aalto. Ensin Leon ja sen jälkeen minä. Teemu varmaan sitten seuraavana uhrina. No joka tapauksessa, jotain kivaakin oli tossa viime viikonloppuna kun päästiin juhlistamaan Annia vauvajuttujen merkeissä!

<3

Anni oli kutsuttu Nitalle "syömään", eikä kuulemma ollut aavistanut mitään ja juhlat oli onnistunut ylläri! Sinäänsä ihme koska Anni osaa olla aina ärsyttävyyteen asti kunnon salapoliisi ja saa kyllä kaivettua totuuden irti jos niin haluaa :D Osui ja upposi siis,heh! Kyllä oli liikuttavaa kun ovikelloa viimein pimpotettiin ja saatiin huutaa isosti "YLLÄTYS" ja näki kuinka Anni oli todella otettu ja yllätetty. Tottakai oltiin pyydetty myös Annin äiti Marja, joka on myös sitä tunteellista sorttia, joten pikku kyyneliltä ei vältytty näissä paardeissa. 

Marja kehui kuinka ihanaa on että ystävyys on säilynyt meillä kaikilla näin kauan <3 Aina sieltä ekalta luokalta asti.

Me ei yleensä järkätä mitään hirveitä "ohjelmanumeroita" vaan keräännytään syömään ja viettämään aikaa yhdessä! Nytkin oli pöytä täynnä herkkuja ja Annille oli jokainen tuonut jotain pientä tai osallistunut muuten päivän kustannuksiin! Vaippakakku oli upea ja sen loihti Jannika ja Darja! 

Masukakun oli ylläri ylläri loihtinut Kullanmurun Sanna <3

Olihan meillä kaksi leikkimielistä juttua kun oltiin aikamme tuhottu pöydän antimia, Annilta sidottiin silmät ja kokenut lastentarhantäti Apa sai laittaa nukeille vaipat, sekä maistella erilaisia pilttejä ja arvailla mikä maku on kyseessä :D Y-Ö-K. Sitten kirjattiin veikkaukset syntymäajoista painoista ja pituuksista! Niitä on kiva katsella sitten jälkeenpäin kuka osui oikeaan. Sitten Anni avasi lahjapaketit ja nautittiin hyvästä seurasta ja ehkä vielä vähän tankattiin kakkuja ja vedettiin sokeriöverit! Onnistuneet kekkerit kaiken kaikkiaan <3

Huomaatte ehkä että puhun syntymä-ajoisTA, painoisTA ja pituuksisTA ja muutenkin monikoissa kaikesta. Siihen on hyvä syy sillä Annille ja Villelle tulee kaksoset <3 Kelatkaa, tuplaonnet ja vielä tyttö ja poika! Tää on jotenkin tosi ihanaa ja oon superonnellinen koko Apan perheen puolesta koska näitä uutisia on odotettu ja haluttu todella paljon ja kauan <3 Annilla on muutenkin aina ollut homma hoidossa lasten kanssa ja kaikki mukulat ovat ekan tapaamisen jälkeen ihan sekaisin Annista. Anni oli meidän Leonin tarhantäti ja nytkun jäänyt äitiysvapaalle meillä kysytään vielä kuukausien jälkeen että "missä anni on?" ja todetaan surullisesti JOKA AAMU tarhan porttien edessä, "ei ole Annin auto". Niimpä. Annin sylistä ja huomiosta tapellaan ja Annin kanssa on turvallista. Pointti on tämä, toivon sydämestäni kaiken onnen ja ihanuuden Annille ja Villelle, se on todella ansaittu, teistä tulee parhaat vanhemmat <3 

-C-