Yrityskuvat ja mainonta.

Heipat kaikille!

Kävin vähän aikaa sitten kuvauttamassa itseni ihanalla Milkalla <3 Olin hieman paniikissa, koska en oikeestaan osaa omasta mielestäni poseerata luontevasti kameralle, ja nyt tarvisi saada oikeasti hyviä kuvia. Noooh, kerroin myös ekana etten digaa hampaistani, (en koe itseäni seksikkääksi jos hymyilen suu auki,hampaat näkyen), enkä halua että jalkani näkyvät polvesta alaspäin? Outoa mutta näin on, ja kerroin heti alkuun miten ja mitä haluaisin. Milka kertoi omat visiot ja yhdisteltiin omamme kivasti ja sain opastusta minne pitää katsoa ja mistä se valo tulee parhaiten tms. kuvausjuttuja! Tuli pari loistavaa tilanne kuvaa joita räkätettiin täysiä siinä kuvausten välissä, lähinnä näytin päärynänmuotoiselta sarjakuva hahmolta siinä suu auki räkättäen, kolmella leualla :D Harmikseni Milka poisti tämän upean otoksen joten tosi "ikävää" ettette pääse sitä ihastelemaan hahaa! Sen rouva päärynän sijaan, saatiin aika mielettömiä kuvia kaiken kaikkiaan, ja valkkasinkin jo mieleiseni mainontaa ajatellen. Mitäs tykkäätte?

Hiuksista sen verran pakko heittää välispiikkiä tähän, että nehän on jälleen kerran loihtinut kukas muukaan kun Raussin Emmi! Emmillä on päässä joka kerta ihan mielettömiä visioita mun pään menoksi, ja ikinä en oo pettynyt. Emmi duunailee nykyään Hairdeco-kampaamossa, Karhulassa. Hairdecon omistaa Niina Valkonen, joka ei totisesti jää hiustaiteilijana yhtään kakkoseksi. Kahdestaan nää muijat tekee ihan mielettömiä hiusihmeitä ja taikoja <3 Näistä allaolevista linkeistä käykää ihmeessä tutustumassa likkojen työnjälkeen. Emmi on ollut alusta asti mun ykkös kampaaja valinta ja yhteistyö jatkuu! 

Tässä kuva jota tuun käyttämään mainoksessani, valinta oli superselkeä <3 Tää oli mun ykkös- suosikki !

Kuvaukset oli kivat ja tunnelma oli rento. Milka osasi ikuistaa sen mitä lähdettiin hakemaan. (ilman niitä hampaita, 5 leukaa tai jalkoja :D) Tutustu Milkan blogiin ja kuvausjuttuihin alla olevista linkeistä. 

Ihanaa ja rentoa loppuviikkoa toverit <3 -C-