50 shades of Red ja uusittu kuontalo

Käväisin eilen taas tukkatohtorilla, kun hiukset alkoivat muistuttaa yliajettua oravaa. Harmittaa vähän kun ei tullut otettua ennen-kuvaa, sillä jos joku on joskus pohtinut, miltä näyttää ei-minkään-värinen tukka, se kuva olisi vastannut kysymykseen loistavasti. Läträsin Colormaskin hoitoaineella viimeksi parisen viikkoa sitten, ja parin viikon aikana pesin hiukset ko. merkin shampoolla ehkä kolmesti. Muutoin käytin markettishampoota, ja sen lievästi sanottuna huomasi.

Toisin kuin yleensä, tällä kertaa minulla oli esittää Tiinalle ihan toiveitakin. Ratkaisevasti tummempi, mutta saa edelleen olla joku juju. Koska great minds think alike, Tiina paljasti suunnitelleensa pääni menoksi juurikin jotain tummempaa pienellä twistillä. Tällainenhan siitä sitten tuli:

Ilme on kauttaaltaan paljon tummempi, mutta vasemmalle puolelle päätä jätettiin tuollainen ovelan värinen, vaaleampi osio. Osio näkyy enemmän tai vähemmän riippuen siitä, miten hiukset asettelee.

Needless to say, että tykkään uudistetusta ilmeestä hurjasti! Kirkuvan punainen kausi oli ihana, mutta välillä on kiva olla jotain vähän vähemmän ylläpitoa vaativaa. Vielä kun joku suoristaisi kutrini joka aamu...

Innostuin kaivelemaan koneen kätköistä myös aiempien vuosien tukkatyylejä, ja niitä löytyikin jopa ilahduttavan pitkältä ajalta. Jostain syystä noissa näyttää kuitenkin toistuvan tietyn värinen teema, vai mitä sanotte?

2002 ja 2003
2004 ja 2005
2006-2007
2008 ja 2009
2010 ja 2011
2003, 2013 ja 2014

Huomaan olleeni karvalääkäreideni suhteen harvinaisen onnekas, sillä jokainen look on aikanaan tuntunut omalta. Poislukien muutamat teininä harrastetut kotivärjäilyt köh sinimusta köh.

Tämänkin kerran jälkeen näytän omaan silmääni täysin "itseltäni". Katsotaan, ehtiikö mieli muuttua ennen seuraavaa parturointia :)