Älä kokeile tätä kotona -dieetti

Minulla oli mielessäni vähän erilainen juhannuspostaus kuin tämä, mutta niillä korteillahan sitä on pelattava, mitkä käteen jaetaan. Kateellisena katselin viikonloppuna eteerisiä tunnelmakuvia mökkirannoilta, juhannuskokoilta ja grillibileistä. Oma juhannuksenihan siis on näyttänyt tältä:

Mustikkakeittoa ja vettä. Namnam s**tana.

Torstai-iltapäivänä iski kummallinen heikotus, ja jalkoja kolotti ihan vietävästi. Ensin ajattelin aamuisen jalkahieronnan tehneen minusta toimintakyvyttömän, mutta illalla nousi lämpö ja vatsa alkoi tuntua omituiselta. Ei ollut hierojan syytä tämä, ei.

Jos täytyy sairastaa rajuin vatsatauti pariinkymmeneen vuoteen, niin miksipä ei tietysti vaikka juhannuksena. Isännälle totesin, että onneksi olen näin kotihiiri, sillä menevämpää ihmistä voisi ottaa päähän vielä enemmän. Ja onneksi oli niin kalsea keli, ettei pihalla olisi viihtynyt terveenäkään. Laittaa nimittäin nöyräksi, kun ei ihan oikeasti jaksa yhtään mitään - kun ei pysy edes hereillä. Nukuin käytännössä puolitoista vuorokautta putkeen.

Olen useampaan otteeseen miettinyt ja ehkä paristi ääneenkin sanonut, että olisi kiva saada joku kickstart painonpudotukselle. Elämähän tietysti oli, että haha just a sec. Tässä siis vielä ohjeet parin päivän hyvin kyseenalaiseen dieettiin:

1. päivän ruokavalio:
- aamun aikana 2 lasillista vapaavalintaista mehua
- 13.30 jacky makupala ja 2 tuc-suolakeksiä
- 19.00 lasillinen mustikkakeittoa
- 21.00 lasillinen mustikkakeittoa
- 22.30 jacky makupala

Päivän aikana satunnaisia närpittyjä vesihörppyjä. Huolehdi siitä, että vähintään puolet nautituista aterioista jäävät imeytymättä.

2. päivän ruokavalio
- 9.30 purkki maitorahkaa, loraus mehukeittoa, muutama cashew-pähkinä
- 14.30 pieni pala patonkia, puolikas siivu kinkkua, viipale sulatejuustoa
- 17.30 jacky makupala, pari tuc-suolakeksiä
- 20.30 muutama haarukallinen pulled porkia, viipale purkkiananasta, puolikas Kitkat-suklaapatukasta

Päivän aikana muutama lasillinen mustikkakeittoa ja vettä. Huolehdi siitä, että vähintään puolet nautituista aterioista jäävät imeytymättä.

Tulokset:

Paino: -3,0 kg
+: Voi syödä mitä haluaa ja miten paljon haluaa, vaikka suklaata.
-: Ei tee mieli syödä yhtään mitään, pientäkään määrää. Edes suklaata.
Kannatti [  ]   Ei kannattanut [x]

Että sellainen juhannus meidän residenssissä. Tänään söin jo annoksen kaurapuuroa. Sen syöminen kesti kolme varttia, mutta söin kuitenkin.