Anti-sisustajan harmaa-valkea joulu

Siis minen kestä, saan käyttää elämäni ensimmäistä kertaa Sisustus-tagia :D Kertonee siis omaa tarinaansa siitä, etten erityisemmin loista sillä(kään) saralla. Mutta nyt! Kai jouluasioiden hankkimista ja esille laittamistakin voi kutsua sisustamiseksi?

Täällä on nyt flunssailtu pari viikkoa, ja edelleen on pää semitäynnä räkää (olkaa hyvä mielikuvasta). Kovasti on olo jo helpottanut pahimmasta, mutta vieläkään ei käydä ihan täysillä. Tänään olisi jo tehnyt mieli crossailemaan, mutta sain kuin sainkin maltettua mieleni. Ei nimittäin kinostaisi ihan hirveästi hankkia mitään kuukausien jälkitautia.

Joka tapauksessa. Kun liikkumaan tottunut ihminen ei liiku, ajatus alkaa harhailla ja pää keksiä ideoita ja tekemistä vaikka väkisin. Flunssav*tutukseen kuolemiselta on pelastanut ajatus siitä, että tänne kämppään on saatava jouluilme. Sopivasti haastetta projektiin on tuonut se, etten erityisemmin tykkää punaisesta väristä tai perinteisistä joulukoristeista.

Joitakin myönnytyksiä kuitenkin suostuin tekemään, myös sen punaisen värin suhteen:

Eteisessä tulijoita tervehtii tonttutyyppi, jonka syliin mahtuvat avaimet ja isännän kello.
Vessaan ja kylppäriin ostin uudet käsipyyhkeet, vaikka toinen väri onkin väärä. Joulutähteä en huolinut punaisena :)

Kävimme viime viikonloppuna Matkuksessa ja Ikeassa, ja toiveet olivat korkealla. Annoin etukäteen itselleni luvan ostaa kaiken omasta mielestäni ihanan jouluhärpättimen mitä löydän, mutta vaikeahan se on päästää mopoa keulimaan kun kaikki on punaista. Jotain sentään onneksi löytyi:

Harmaa-valkeat tyynynpäälliset meille lahjoitti mukana ollut anoppi. (Silitetty mutta silti ryppyinen) kaitaliina Jyskistä, koska Ikea ei vaan osaa.
Joulupallolajitelma parin vuoden takaiselta Ikea-reissulta kun vielä kuvittelin, että punaiseen voi tottua. Ylisuloinen tuikkukippo viime viikonlopun reissulta, sillä osaavat ne siellä kuitenkin jotain ;)

Olin valmistautunut ostamaan myös keittiöön kaitaliinan tai tabletit, mutta jouduin metsästämään ne lopulta paikallisesta ketjuliikkeestä:

Aika söötit, vai mitä?

Keittiöön saatiin tunnelmaa Ikeasta bongatulla pöytävalaisimella, em. tableteilla sekä kaapin kätköistä löytyneellä valkoisella kynttilällä:

Ei perinteisen jouluista, mutta oma silmä lepää <3

Puna- ja koristerajoittuneisuudestani huolimatta suosin sentään joitakin perinteitä:

Meidän residenssin joulukalenterit :)

Kyllä, niitä on neljä. Ensimmäisenä hankin Kinderit, koska nam. Jukuri-kalenterin bongasin jälkikäteen, ja ostin sen isännälle nimipäivälahjaksi. Annoin myös Kinderin, jos vaikka jukurisuklaa onkin pahaa. Perheemme karvaisin jäsen sai myös tänä vuonna ihkaensimmäisen kalenterinsa <3

Noin. Jouluilme ei ole ehkä se tyypillisin, mutta miellyttää loihtijaansa suuresti. Nyt tosin alkaa tuntua siltä, että olisi hyvä hetki tervehtyä - joku pieni ääni nimittäin yrittää takaraivon tuntumasta välillä kuiskia, että osaisitkohan sie tehdä joulukortit itse. Apua.